06 / 05 / 2024

Beşyıldız-Yuvataş İnşaat

Beşyıldız-Yuvataş İnşaat

Beşyıldız-Yuvataş yıldızı parlayan Kurtköy'de yeni projeye başlıyor.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yıldız tarafından kuruldu. 

Ryıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sernaye bedeli ile Recep Yıldız tarafından kuruldu.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kaleyıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleyıldız Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fehmi Yıldız ve Sevgi Kale ortaklığında Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Anka İnşaat Gıda İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Mingü tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İzmir inşaat sektörünün yıldızı olacak!

İzmir'deki konut projelerin hareketlendiğine dikkat çeken Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in gelecek 10 yılda inşaat sektörünün yıldızı olacağını ifade etti.

Beşyıldız-Yuvataş İnşaat Haberi

Beşyıldız-Yuvataş İnşaat
Beşyıldız-Yuvataş İnşaat ortaklığı, özel sektör ve kamu yatırımlarının hızla devam ettiği İstanbul'un yeni gelişme merkezlerinden Kurtköy'e odaklandı. Kurtköy'deki ilk projeleri AlizePark Evleri'nde 120 dairenin 100'ünü 4 ayda satan ortaklık, yeni bir projeye daha start verdi. İlk projeleri AlizePark Evleri'nin Ağustos 2009'da teslim edileceğini ifade eden Beşyıldız Yuvataş Genel Koordinatörü Güzin Ervardar, ikinci projeye yine Kurtköy'de kendilerine ait 25 bin metrekarelik arsa üzerinde başlayacaklarını söyledi.
İlk projede daire alanların yüzde 70'inin yaşama amaçlı aldığına dikkat çeken Ervardar, Kurtköy'ün ciddi bir yatırım bölgesi olduğundan hareketle, yeni yapacakları projede yatırımcılara yönelik daire seçeneklerine de ağırlık vereceklerini kaydetti. Ervardar, projenin mimari çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Ervardar, 450 konutun yer alacağı yeni projeye yılbaşında başlayacaklarını belirtti.
 
Fiyatlar ışık hızıyla artıyor

Kurtköy'de özel sektörün ve...