02 / 05 / 2024

Beta Mühendislik İmalat ve Montaş A.Ş.

Beta Mühendislik İmalat ve Montaş A.Ş.

Beta Tek İnşaat ve Mühendislik A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yiğit'in babası Celal Yiğit vefat etti...

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvcesan Metal Makina Mühendislik Konstrüksiyon İmalat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Canakay tarafından kuruldu.

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Hatice Eriş tarafından kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Cyd Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve İmalat Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Coşgun Güneş Tarafından kuruldu.

Bofor Mühendislik Dizayn İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofor Mühendislik Dizayn İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  20  bin TL sermaye bedeli  Ömer Faruk Ünel Uğur Can Ünel tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hakan Çalışkan tarafından kuruldu.

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Je Endüstri Tesisleri İmalat Montaj Bakım Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Genç ve İsmail Sevimli ortaklığında kuruldu.

Yvm Bilişim Mühendislik Metal İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvm Bilişim Mühendislik Metal İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Yılmaz ve Kevser Gezer ortaklığında kuruldu.

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ağan ve Hatice Ağan ortaklığında kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azeran Mühendislik İmalat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mert Davul tarafından kuruldu.

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi kuruldu!

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kayhan Kaya ve Rasim İnanç Yavuz ortaklığında kuruldu.

Beta Mühendislik İmalat ve Montaş A.Ş. Haberi

Beta Mühendislik İmalat ve Montaş A.Ş.

Beta Mühendislik İmalat ve Montaş A.Ş., Beta Tek İnşaat ve Mühendislik A.Ş., KMS Makine ve Çelik Sanayi A.Ş., Bimeks İthalat İhracat Ltd. Şti şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yiğit'in babası Celal Yiğit vefat...