05 / 05 / 2024

Beta Şehircilik Hizmetleri adres

Beta Şehircilik Hizmetleri adres

Beta Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi, Hülya Ata tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, M.Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Çevre Şehircilik Bakanlığı'nın askeri arazisi Emlak Konut GYO'ya satıldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut GYO, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 937 milyon 289 bin TL'ye satın aldı.

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akman tarafından kuruldu.

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hizmetleri meclis gündeminde!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen hizmetler ve hizmet verdiği vatandaş sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu bu hizmetleri Bakan Kurum'a sordu...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kamu Yapıları Denetim Hizmetleri Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu yapılarına ilişkin her türlü yapım işlerine ait denetim hizmetlerinin yürütülmesinde uygulanacak usul ve esaslar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

TMMOB şehircilik hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB serbest şehircilik hizmetleri, büro tescil, mesleki denetim ve en az ücret yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 25 Şubat 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

Çevre ve Şehircilik'ten Çankaya'da 109 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya Lodumu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut + ticaret alanı imarlı arsanın satış bedeli 109 milyon TL olarak belirlendi.

Beta Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beta Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi, Hülya Ata tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, M.Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 22 Uzman Yardımcısı alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 22 adet 8 inci dereceden Çevre ve Şehircilik Uzman Yardımcısı kadrosuna, atama yapılmak üzere Yarışma Sınavı yapılacak...

Panorama Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşe Şimşek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi, Ginza Plaza'da kuruldu.

Riskli yapıların tespiti hizmetleri fiyatları 2015!

2015 yılında uygulanacak riskli yapıların tespiti hizmetleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü 2015 yılı birim fiyat listesinde yer alıyor. İşte riskli yapıların tespiti hizmetleri fiyatları 2015...

TMMOB şehir plancıları, iç mimarlar ve disiplin yönetmeliklerinde değişiklik!

TMMOB Disiplin Yönetmeliği, İçmimarlar Odası Ana Yönetmeliği, Şehir Plancıları Odası Ana Yönetmeliği ve Şehir Plancıları Odası Serbest Şehircilik Hizmetleri, Büro Tescil, Mesleki Denetim ve En Az Ücret Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TMMOB şehir plancıları odası mesleki denetim ve en az ücret yönetmeliği değişikliği tam metni!

Türk mühendis ve mimar odaları birliği şehir plancıları odası serbest şehircilik hizmetleri, büro tescil, mesleki denetim ve en az ücret yönetmeliğinde 25 Ekim 2014 tarihinde değişiklikler yapıldı. İşte yönetmelik değişiklikleri...

Beta Şehircilik Hizmetleri adres Haberi

Beta Şehircilik Hizmetleri adres

Beta Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi, Hülya Ata tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, M.Sümbül Sokak'ta kuruldu. 


Beta Şehircilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;a) Şehir ve Bölge planlama ile ilgili her ölçekte bölge, çevre, nazım ve uygulama imar planları, sanayi, toplu konut, turizm, koruma amaçlı imar planları ile peyzaj projeleri, kentsel dönüşüm imar planları ve her türlü imar planlarının hazırlanması işlerini yapmak. Her türlü haritacılık hizmetlerine dair imar uygulamaları ile Halihazır Harita Üretimi, Sayısal Kadastro Yapımı, Altyapı ve Üstyapı Projeleri Yapımı ve Uygulamaları, Deformasyon Ölçüleri, GPS Çalışmaları, (GIS) Coğrafi Bilgi Sistemi Projeleri yapmak b) Şirket; bina, arsa ve arazi, makine teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden  kişi...