21 / 05 / 2024

Beta Tech inşaat adres

Beta Tech inşaat adres

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirli, Hasan Kuş ve İsmail Yemişli ortaklığında kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

A Buıld Tech İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Buıld Tech İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli  Fadı Hablı tarafından kuruldu.

Yamarhaba Tech İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamarhaba Tech İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli  ile Samer A.M. Shurafa tarafından kuruldu.

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Pak İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Ve Sanayi Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Sadebek    Taştan, Ali Elkılıç Turgay Gezer ve Cengiz Karagülle tarafından kuruldu.

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Beta Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Bozyel tarafından kuruldu. 

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirli, Hasan Kuş ve İsmail Yemişli ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü hızlanacak!

Beta Kimya’nın yönetim kurulu başkanı Adil Pelister "Hükümetin inşaat sektörüne yönelik teşviklerinin çok faydalı olduğunu gözlemledik. Bu sayede sektörde işlem hacmi düşmedi. Önümüzdeki dönemde bu alanda daha ciddi büyüme olacağını öngörüyoruz." dedi

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 2 Şubat'ta kuruldu.

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Tech İnşaat Mühendislik Müşavirlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Akhan Şevket Özay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Beta Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beta Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde Yıldıray Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Ümraniye Esenevler' de kuruldu.

Beta Tech inşaat adres Haberi

Beta Tech inşaat adres

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Harun Demirli, Hasan Kuş ve İsmail Yemişli ortaklığında kuruldu.

Beta Tech Mekanik Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...