16 / 05 / 2024

Betek Boya yeni ürünü

Betek Boya yeni ürünü

Capatect markasıyla 2003 yılından beri yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Betek Grubu, yeni ürünü Capatect Organic Sistem' i piyasaya sundu. Ürünün tanıtımını Yapı Fuarı' nda gerçekleştirildi...

CarrefourSA’da kırtasiye indirimi! 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA, 20 Eylül’e kadar devam edecek indirimlerinin yer aldığı yeni kataloğunu yayımladı. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 43 parça çantalı boya seti 99,99 TL’ye, 24’lü tam boy kuru boya 89,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 13 Eylül 2023 fiyat listesi...

Binalarda ısı yalıtımı neden önemli?

Dalmaçyalı - Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, binaların karbon salınımının yüzde 40'ından sorumlu olduğunu belirtti. Tayfun Küçükoğlu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 3.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 13 bin 833 metrekare deponun 5 bin metrekarelik depolama alanı ile 260 metrekarelik ofis alanını "Betek Boya ve Kimya San.A.Ş."ye 5 seneliğine  3 milyon 250 bin TL'ye

Yeni Havalimanı 15 bin kovayla boyanacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın boya ihalesini Polisan Kansai kazandı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Permolit Boya, Galatasaray'ın yeni sponsoru oldu!

Sarı-kırmızılı kulüp, futbol takımının forma kol reklamı için Permolit Boya ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Polisan Boya'dan Polipalette uygulaması!

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Filli Boya yeni ürün ve ambalajlarını tanıttı!

Filli Boya, Mobilya Boyaları yeni ürün lansmanını gerçekleştirdi. Filli Boya, Gebze Fabrikası’ nda bayilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği lansmanda, sektöre sunduğu birçok yeni ürünün yanı sıra yeni ambalajlarını da tanıttı.

Betek Boya yeni ürünü Haberi

Betek Boya yeni ürünü

Capatect markasıyla 2003 yılından beri yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Betek Grubu, yeni ürünü Capatect Organic Sistem'i piyasaya sundu. Ürünün tanıtımını Yapı Fuarı'nda gerçekleştirdiklerini bildiren Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, "Pratik ve kullanıma hazır ürünleri sayesinde standart ısı yalıtım sistemlerine göre yüzde 20'ye varan oranda hızlı ve kolay uygulanan Capatect Organic Sistem, ısı yalıtımı uygulamalarında işçilik, iskele ve genel gider maliyetlerini de düşürüyor" dedi. 


Capatect Organic Sistem'in Avrupa'da yaygın olarak kullanıldığım belirten Gülay Dindoruk, "Capatect Organic Isı Yalıtım Yapıştırıcısı, mineral esaslı yüzeylerin yanı sıra ahşap, OSB ve betonpan tarzı zor yüzeylere bile güvenle yapışır. Capatect Organic Isı Yalıtım Sıvası, mineral esaslı ürünlere göre çok esnek ve darbe dayanımı yüksektir. Son katta kendinden renkli ve kullanıma hazır Capatect Süikonlu Kaplama...