02 / 10 / 2024

betofiber yapı personel alımı

betofiber yapı personel alımı

Betofiber Yapı Elemanları, fiber katkılı beton elemanları, söve, silme ve cephe panelleri üretimi yapan tesisinde çalışmak üzere çeşitli elamanlar arıyor.

PTT personel alımı 2024 açıklandı mı? KPSS şartsız alım yapılacak mı? PTT personel alımı 2024! 

PTT'de perosnel olmak isteyenler, 2024 yılına ilişkin personel alımını merakla bekliyor. Peki PTT personel alımı 2024 açıklandı mı? KPSS şartsız alım yapılacak mı? İşte ayrıntılar... 

Gençlik Spor İl Müdürlüklerine 980 personel alımı yapılacak!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine yeni personel alımları yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında 5 farklı şehirde 980 İUP personeli alımı için şartlar ve tüm detaylar belli oldu. 

KPSS 60 puanla belediyeye personel alımı yapılacak...

KPSS 60 puanı olan ve belediyede çalışmak isteyen adayları sevindirecek ilan duyurusu yapıldı. Buna göre, hangi belediyeye personel alınacak? Hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

KARDEMİR 160 personel alacağını duyurdu! Hangi kadrolara alım yapılcak? 

KARDEMİR bünyesinde istihdam edilmek üzere 160 personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında, hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Yapı Kredi personel alımı yapacağını duyurdu!

Yapı Kredi bankası personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklama kapsamında, başvuruların şartları ile kadrolar ise merak konusu.

Şehir hastanelerine 531 personel alımı yapılacağu duyuruldu!

KPSS puan şartı aranmaksızın şehir hastanelerine 531 personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

TSE personel alımı yapacağını duyurdu! TSE'ye 184 personel alımı yapılacak...

Türk Standartları Enstitüsü tarafından 184 personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamada başvuru şartları neler? Başvuru nitelikleri neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İŞKUR açıkladı! Belediyelere personel alımı yapılacak...

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında, 3 farklı belediye tarafından çeşitli pozisyonlara personel alımı yapacağı duyuruldu. Hangi belediye hangi pozisyona personel alacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İŞKUR açıkladı! Kaymakamlıklara 90 TYP personel alımı yapılacak! 

İŞKUR tarafından açıklanan ilanlar kapsamında, pek çok kaymakamlık bünyesinde 90 TYP personeli alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, hangi kaymakamlığa kaç personel alımı yapılacak ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Yapı Kredi personel alımı yapacağını duyurdu! 

Yapı Kredi bankası tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak? 

İŞKUR duyurdu! TYP'li 115 personel alımı yapılacak...

Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Nevşehir Valiliği tarafından 115 TYP'li personel alımı gerçekleştirileceği kaydedildi. Buna göre, kimler başvuruda bulunabilecek ve hangi kadroya kaç personel alımı yapılacak? 

Kamu kurumlarına 62.996 personel alımı yapılacak! 

Memur olmak isteyenler için 19 kamu kurum için 62.996 personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından işçi ve memur alımı yapılacak kadrolar belli oldu. Buna göre en çok personel alımı doktor ve uzman erbaş kadrolarında yapılacak. 

4 kamu kurumuna personel alımı yapılacak!

Lüleburgaz Belediye Başkanlığı, Esenköy Belediye Başkanlığı, Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Fethiye Polisevi İşletmeciliği'ne personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, personel alımı kontenjan ve şartları neler? Başvuru nitelikleri neler? 

betofiber yapı personel alımı Haberi

betofiber yapı personel alımı

 

Betofiber Yapı Elemanları firması yeni kurulan tesisinde çalışmak üzere, en az 3 yıl deneyimli,  iş programı ve raporlama yapabilen, şantiye montaj sorumluluğunu yürütecek, iyi derecede Auto CAD ve tercihen 3D programları kullanabilen, mimar veya inşaat mühendislerini ‘Proje Sorumluları' arıyor. Tecrübeli ‘İmalat Teknikerleri' ve ‘İmalat Formenleri' de arayan Betofiber Yapı Elemanları firması, polyester kalıp üretimi yapabilecek ‘Polyester Kalıp Ustaları ve Yardımcıları',  ahşap kalıp üretimi yapabilecek ‘Ahşap Kalıp İşleri Ustaları ve Yardımcıları', kalıp karkas üretiminde çalışacak ‘Demir Doğrama Ustaları ve Kaynakçılar' ve ‘Panel Montaj Ustaları ve Yardımcıları' branşlarında da istihdam yapacak.