06 / 05 / 2024

beton mikseri sulama kanalına mı devrildi

beton mikseri sulama kanalına mı devrildi

Aksaray'da beton mikseri sulama kanalına devrildi. Sürücü, sıkıştığı yerden yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu kurtarılabildi. Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Küçükçekmece’de metro şantiyesinde beton mikseri devrildi!

Küçükçekmece'de yapımı devam eden Mehmet Akif Metro İstasyonundaki şantiyede devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı.

Beton mikseri operatörü, evinde ahşap ev yapıyor!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir firmada beton mikseri operatörü olan Cumhur Günay, evinde kurduğu atölyede ağaç dalları ve köklerinden ahşap ev maketleri üretiyor.

Beton mikseri, Yusufeli Barajı inşaatına havadan taşındı!

Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES inşaatına beton mikseri, kurulan çelik halatla havadan ulaştırıldı.

Rize'de beton mikseri 40 metre yükseğe beton döktü!

İyidere'deki ÇAYKUR’a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

SSAB, Beton İstanbul 2015 Fuarı'ndaydı!

İsveçli SSAB, damper, beton mikseri, vinç ve iş makinaları kovalarında maksimum verimlilik sağlayan ürünleri ile Beton İstanbul 2015 fuarındaydı. Beton sektörüne birçok fayda sağlayan ürünleri ile fuarda ilgi çekti.

Çorlu'da yol çöktü!

Tekirdağ' ın Çorlu ilçesi stabilize yolun bir kısmı çökünce, beton mikseri devrildi. Kazada araç sürücü hafif şekilde yaralandı, ilginç kaza Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi...

Şanlıurfa'da beton mikseri kontrolden çıktı: 2 ölü!

ŞANLIURFA’da yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan beton mikserinin altına alarak sürüklediği 2 kadın yaşamını yitirdi, sürücü de ağır yaralandı. Mikserin çarptığı evde de hasar oluştu.

Aksaray'da beton mikseri sulama kanalına devrildi!

Aksaray'da beton mikseri sulama kanalına devrildi. Sürücü, sıkıştığı yerden yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu kurtarılabildi. Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Sivas-Erzincan Kalkınma Projesi Jain Sulama Sistemleri ile anlaştı!

Sivas-Erzincan Kalkınma Projesi’nin (SEKP) Örnek Damla Sulama Bahçe Kurumı ihalesini alan Jain Sulama Sistemleri, bölgede hayata geçirilecek olan meyve bahçelerinin damla sulama sistemlerini de kurmak için hazırlıklara başladı...

Çamlıca Camii'nin beton zemini oluşturuldu!

Bir ay önce temeli atılan Çamlıca Camii yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Caminin beton zemini oluştu. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Caminin 3 yılda tamamlanması bekleniyor .

Aslan Çimento Aslan Beton, Birtaş İnşaat ve Marmara Madencilik'i aldı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş., Aslan Beton, Birtaş Birlik İnşaat ve Marmara Madencilik'i devraldı...

Osmaniye'de HES Beton Santrali projesi için toplantı düzenlenecek!

TMT Turhanlı Müh. Taah. Tesis ve İşl. Ltd. Şti. tarafından, Osmaniye İli Kadirli ilçesinde Hes Kırma- Eleme- Yıkama Tesisi ve Beton Santrali projesi için toplantı düzenlenecek...

beton mikseri sulama kanalına mı devrildi Haberi

beton mikseri sulama kanalına mı devrildi

Aksaray'da beton mikserinin sulama kanalına devrilmesi sonucu yaralanan sürücü, sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı.


Mustafa Koyuncu (34) yönetimindeki 34 TJ 2342 plakalı beton mikseri, Aksaray-Ankara karayolunun 13. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu boş su kanalına devrildi.


Araçta sıkışan Koyuncu, olay yerine çağrılan itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu bulunduğu yerden kurtarılabildi.


Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu...