02 / 05 / 2024

betül genç regus

betül genç regus

Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Türk girişimciler CES'te! Artık daha kalabalığız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’e katılan Türk teknoloji girişimcileriyle toplandı. Çok başarılı gençlerimiz olduğunu vurgulayan Varank, Önceki senelerde çok daha az katılımcıyla buradaydık, bu sene 50’ye yakın girişimcimiz Türkiye’den buraya geldi” ded

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Bck Vinç Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bck Vinç Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da Betül Kuş tarafından kuruldu.

Cellformatıcs Biyoteknoloji Limited Şirketi Kuruldu!

Cellformatıcs Biyoteknoloji Limited Şirketi Maltepe'de Betül Yılmaz ve Kazım Yalçın Arğa ortaklığında kuruldu!

Mühendis olmayı seçenlere 5 bin 500 TL burs verilecek! YKS sonuçları açıklandı, burslar belli oldu! 

Türk Moda Endüstrisi, daha katma değerli ihracat için Tekstil Mühendisliği’ni tercih eden başarılı gençlere karşılıksız burs ve iş garantisi sağlıyor. Peki tekstil Mühendisliği bölümünü seçenlere ne kadar burs verilecek? İşte merak edilen o ayrıntılar...

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

betül genç regus Haberi

betül genç regus


Dünyanın 107 ülkesinde 2.850 lokasyonda hazır ofis sistemlerinin öncüsü olan Regus’un Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Eylül ayı itibari ile Betül Genç atandı. Betül Genç, Eylül ayı itibari ile 17 yıldan bu yana Türkiye’de hazır ofis sistemleri konusunda hizmet veren Regus’un Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Bu görevi ile Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi uluslararası şirketlerin yanı sıra Start Up firmalarının da bir numaralı tercihi olan Regus’un ülke vizyonu çerçevesinde çalışmalar yürütecek.


Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu. Profesyonel iş yaşamına otelcilik alanıyla adım atan Betül Genç, kariyerine Mövenpick Otel’de başlayarak ardından Çırağan Palace Kempinski’de 6 yıl boyunca farklı görevlerde çalıştı. Bu dönemde Reims Management School of France tarafından 2 yıl süren...