29 / 04 / 2024

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.



2023 iyimserliğinin yeni haftaya da taşındığı kripto para piyasasında yeni yılın ilk 9 gününün 7 gününde piyasalarda olumlu havalar estiğini belirten Yavuz, Bitcoin’in hafta sonu 17 bin dolar seviyesini aşarak bir ayın en yüksek seviyesine ulaştığını belirtti. Sabah saatlerinde Bitcoin 17.200 dolar bölgesinde fiyatlanırken Ethereum da 1300 dolar bölgesini aştı ve kısa vadeli görünümü olumlu hale geldi. Yavuz, kripto para piyasasındaki temkinli iyimserliğin ise devam edeceğini ifade etti.

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

KÜRESEL PİYASALARDA OLUMLU ETKİ

Betül Yavuz, sözlerine şöyle devam etti: “Tarım dışı istihdam verisinin cuma günü açıklanmasının ardından yavaşlayan ücret artışları küresel piyasaları olumlu etkiledi.  ABD Wall Street endeksleri yüzde 2’nin üzerinde günlük kapanış gerçekleştirdi ve son bir ayın en yüksek günlük kapanışını yaşadı. İyimserlik hafta sonuna da taşındı ve Çin’den gelen olumlu haberlerle birlikte de kripto paralarda art arda yükselişler yaşandı.

Peki, hangi altcoin, ne kadar yükseldi? İşte detaylar 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön