27 / 04 / 2024

Etherum’un kurucusu kripto para piyasasından çekiliyor!

Etherum’un kurucusu kripto para piyasasından çekiliyor!

Bitcoin'in sonrasında en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para borsasından çekilme kararı aldı.



Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası Ethereum’un kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para sektöründen çekileceğini açıkladı. Sözcü'de yer alan habere göre; Di lorio, kripto dünyasından çekilmesine yönelik olarak kişisel güvenlik kaygılarını gerekçe gösterdi.

“KENDİMİ GÜVENDE HİSSETMİYORUM”

Kripto para dünyasından çekileceğini açıklayan Di lorio, “Bu alanda kendimi kesinlikle güvende hissetmiyorum. Daha büyük sorunlara odaklanırsam daha güvende olacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Di lorio, kripto paralar için “Dünyanın ihtiyacı olanın gerçekten küçük bir yüzdesi” ifadesini kullandı.

Gittiği her yerde yanında korumalarını bulunduran Di lorio, önümüzdeki günlerde şirketi Decentral'ı satmayı ve kripto para ile ilgili olmayan diğer girişimler yapacağını dile getirdi. Di lorio’nun herhangi bir blok zinciri projesine destek vermeyeceğini ve eski ortalıklarından da ayrılacağını dile getirdi.

 Etherum’un kurucusu kripto para piyasasından çekiliyor!

Gayrimenkule odaklanacak

Merkeziyetsiz teknolojilere odağına alan Toronto merkezli bir inovasyon merkezi ve yazılım geliştirme şirketi olan Decentral, bu sene yaklaşık 1 milyon müşteri kazanan dijital varlık cüzdanı Jaxx’i üretti. Şirketini geleneksel para birimleri ile veya hisse senedi karşılığında satmayı düşünen iş insanı birkaç potansiyel yatırımcıyla görüşme gerçekleştirdiğini ve Decentral'in yüz milyonlarca dolar değerinde olacağını dile getirdi.

Di lorio, ayrıca yaptığı büyük gayrımenkul yatırımları ile adından söz ettiriyor. Son olarak 2018 yılında Kanada’nın Toronto kentinde 22 Milyon dolarlık bir gayrimenkul satın aldığı söz edilmişti.

Di lorio, 2018 senesinde Forbes’un milyarderler endeksine dahil olmuştu. O dönemde iş insanın servetinin 1 milyar dolar civarına ulaştığı tahmin ediliyordu.

Di Iorio önceki aylarda verdiği bir röportajında, “Yatırımlarımın çoğunluğu Ethereum, Bitcoin, Polkadot ve Cardano'da. Bunların dışında birkaç tane daha var ama DeFi (merkezsizleştirilmiş finans) dünyasında kaybolmaya niyetim yok. Tüm bunlara zaman ayıracak enerjim yok” demişti. Bitcoin’in ardından dünyadaki en değerli kripto para birimi olan Ethereum, halihazırda 1800 dolar seviyesinde.

Japonya'dan kripto paralara yönelik çalışma!


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön