01 / 05 / 2024

BEX Coffee Chocolate şube sayısı

BEX Coffee Chocolate şube sayısı

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Bex Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Bex Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çökmez tarafından kuruldu.

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi fiyatı açıklandı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Goldmaster Kahve Makineleri ne kadar, en uygun nereden alınır? 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımlı, dayanıklı ve kullanımı kolay Goldmaster Filtre Kahve Makineleri, ev ve ofislerde kullanılan vazgeçilmez cihazlar arasında başı çekiyor. Peki, Goldmaster GM-7331 Zinde, Goldmaster PC-3202 Pro Coffe, Goldmaster IN-6314 Coffee Classico kaç TL? 

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

BEX Coffee Chocolate'ın 2021 hedefi 10 şube!

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç şube daha açarak bu yılı beş şubeyle tamamlamayı hedeflediklerini belirtiyor. 2021'de ise 10 şube hedefi var..

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu   Özkaymak tarafından kuruldu. 

Monte Bianco Coffee 15 şube açacak!

Monte Bianco Coffee CEO'su Zeynel Akyol, gelecek yıl hızlı büyümek istediklerini ve bu doğrultuda 15 şube açma hedefleri bulunduğunu söylüyor. Monte Bianco Coffee şubelerinden 10'u franchising yöntemiyle açılacak.

Walter's Coffee Roastery yeni şubesini Emaar Square'da açtı!

2015 yılından beri Kadıköy Moda'da hizmet veren Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Roberts Coffee 78.şubesini Antalya'da açtı!

2006’da Türkiye’ye açılan Robert’s Coffee, Akdeniz’deki 14’üncü şubesini Antalya’da açtı. Yeni atılımlarla birlikte şubelerini arttırmaya devam eden Robert’s Coffee,birbirinden farklı kahve seçenekleri sunuyor.

Coffee Gentleman İzmir Alsancak’ta açıldı!

Türkiye'deki ilk şubesini İzmir'in en hareketli semti olan Alsancak Kordon'da açan "Coffee Gentleman" müşterileriyle ilk buluşmasından önce kapılarını İzmirli gazetecilere açtı.

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

Bergüzar Korel Cihangir'de kahve dükkanı açtı!

Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açtı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurdu.

BEX Coffee Chocolate şube sayısı Haberi

BEX Coffee Chocolate şube sayısı

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate, franchise şubeler açarak büyüyecek. Halen iki olan şube sayısı bu yılın sonuna kadar beşe çıkarılacak. Franchise giriş bedeli olarak 85 bin TL alınıyor. Bu rakam ilk 10 şube için 50 bin TL olarak uygulanacak. 

Yeni nesil kahve zinciri BEX Coffee & Chocolate, self servis hizmet sistemiyle çalışıyor. AVM ve cadde mağazalarıyla yeni nesil bir hizmet deneyimi sunan BEX Coffee & Chocolate, franchise sistemiyle büyümeyi planlıyor. Ekonomist Dergisi'nden Burcu Tuvay'ın haberine göre; şirket şu anda iki şubeyle faaliyet gösteriyor. Menüde sıcak ve soğuk içecekler, kurabiyeler, kruvasanlar, artizan çikolatalar, pastalar bulunuyor. Yeni sürecin al-götür servis tipini daha da önemli hale getireceğini öngördüklerini söyleyen şirketin kurucu ortağı Ali Uğur Soytürk, ekonomik gelişmelere paralel olarak üç...