24 / 07 / 2024

Bey Kasrı ne zaman teslim edilir

Bey Kasrı ne zaman teslim edilir

Bey Kasrı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede yüzme havuzu, kurban kesim alanı, mescid, çocuk oyun alanları, fitness salonu, buhar odası, spor alanları, kreş, kapalı otopark ve mini hayvanat bahçesi bulunuyor.

Ankara Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı! Teslimler Aralık 2025'te!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı.  Peki Kasr-ı Han Konakları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat!

TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat isim listesine haberimizde yer verdik. Peki Beyşehir kura sonuçları ne oldu? İşte TOKİ Beyşehir kura sonuçları isim isim tam liste 9 Şubat listesi ve proje detayları...

Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

Konya Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesine haberimizde yer verdik. Peki Beyşehir kura sonuçları ne oldu? İşte Konya Beyşehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve proje detayları...

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtlar...

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura sonucu belli oldu mu? İşte TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 kura takvimi...

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif 2019 başvuru şartları neler? İşte Konya Beyşehir Hacıakif 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Kocaeli Rıza Bey Konağı gün yüzüne çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince Tahtalı Mahallesi’nde yer alan Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın yenilenmesi için bir ihale düzenledi.

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Kampüs inşaat ihalesi 7 Eylül'de!

Hakkâri Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de saat 11:00'da gerçekleşecek.

TOKİ HÜ Zeynel Bey Kampüsü ihalesi 22 Ağustos'ta!

TOKİ Hakkari Üniversitesi'nin Zeynel Bey ampüsü'ne ait merkezi birimlerin binaları inşa edecek. İnşaat işi ihalesi 22 Ağustos'ta yapılacak.

Bey Kasrı ne zaman teslim edilir Haberi

Bey Kasrı ne zaman teslim edilir


Bey Kasrı projesi Beykule İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.


Bey Kasrı satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.  Bey Kasrı satış ofisi bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


8 blok halinde yükselen Bey Kasrı Evleri 35 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Bey Kasrı satılık daire tipleri kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Beylikdüzü Bey Kasrı 'nda; yüzme havuzu, kurban kesim alanı,  fitness salonu, buhar odası, mescid, çocuk oyun alanları, spor alanları, kreş, kapalı otopark ve mini hayvanat bahçesi  bulunuyor.


Bey Kasrı Beylikdüzü ödemeleri:

Bey Kasrı ödeme planı kapsamında projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Bey Kasrı ne zaman teslim edilir?

Bey Kasrı teslim tarihi 2014 Temmuz...