16 / 05 / 2024

bey mahall konutları

bey mahall konutları

Teslimlerin Aralık 2013 tarihinde gerçekleşeceği Beymahall projesinde daireler 127 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Beyşehir emekli konutları için başvurular başladı!

TOKİ tarafından Konya'nın Beyşehir ilçesinde emeklilere yönelik konutlar için başvurular alınmaya başladı. 405 konut için başvurular 19 Nisan 2019 tarihine kadar devam edecek.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Konya Beyşehir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

TOKİ Uşak Uluğbey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Uluğbey projesinde yer alan konutları bugün satışa çıkarıyor.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

Mahall Bomonti teslimat!

Mahall Bomonti teslimat bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor.

Mahall Bomonti lokasyon!

Mahall Bomonti lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların yanı sıra ofislere yer verilen projede Lazzoni'den 10 bin TL hediye çeki veriliyor.  

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mahall Bomonti İzmir 2017 proje fiyatları!

Mahall Bomonti İzmir 2017 proje fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde uygulanan yıl sonu kampanyasına göre konutlar için 72 ay sıfır faizle, ofisler için ise 84 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

bey mahall konutları Haberi

bey mahall konutları

Tek bloktan oluşan Beymahall'de daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks olarak tasarlandı. Projede konutların alanlarının 65-71 metrekare 1+1, 97-102 metrekare 2+1 olarak belirlendi.


İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beymahall Evleri, 86 daireden meydana geliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 40 peşinatla banka kredisi kullanabiliyor.



1,830 metrekare alana sahip Bey Mahall Evleri, Beylik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede; vale hizmeti, kapalı ve açık otopark, jeneratör resepsiyon, görüntülü intercom hizmetleri, spor alanları, araç asansörü, merkezi çoklu uydu sistemi yer alıyor.


Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşeceği Bey Mahall Konutları'nda; 1+1 konutlar 127 bin TL'den, 2+1 konutlar 211 bin TL'den, 3+1 dubleks konutlar ise 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


0212 428 00 22

www.beymahall.com.tr

Merve...