04 / 05 / 2024

Beyaz Bina İnşaat adres

Beyaz Bina İnşaat adres

Beyaz Bina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp Beyaz, Özkalp Beyaz ve Gökay Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sina Bina İnşaat Ve Madencilik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Gürbüzkol tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çelikoğlu Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çelikoğlu Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hüseyin Çelik tarafından kuruldu.

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Brt Sade Bina İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Sade tarafından kuruldu.

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbeti TBMM'de!

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Devlet Hastanesi ek bina inşaatının akıbetine ilişkin soru önergesi vergi. Metin İlhan, sorularının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Adem Dede, Burak Dede ve Serhat Dede ortaklığında kuruldu.

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakel Grup Bina İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Küçük tarafından kuruldu.

Kırşehir Devlet Hastanesi'nin ek bina inşaatının akıbeti mecliste!

Kırşehir Devlet Hastanesinin tamamlanmayan ek bina inşaatının akıbeti ve yapılacağı açıklanan yeni hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Beyaz Bina İnşaat adres Haberi

Beyaz Bina İnşaat adres

Beyaz Bina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp Beyaz, Özkalp Beyaz ve Gökay Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Beyaz Bina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje isleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak. 2-Yurt içi ve yurt dısında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarsı, okul, hastane, fabrika binaları, otel, motel ve diger turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Beyaz Bina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres:  Pınartepe Mah.Barbaros 1.Cad. D Blok No.10/1/20 Büyükçekmece