30 / 04 / 2024

beyaz çatı inşaat

beyaz çatı inşaat

Beyaz Çatı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Beyaz İnci'de 3+1 daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor...

Beyaz İnci'de fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor!

Beyaz Çatı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Beyaz İnci projesinde daireler 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Medeni Aydın ve Orhan Bilben ortaklığında kuruldu.

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sünbül tarafından kuruldu.

İskandinavya Çatı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskandinavya Çatı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgaj Ragımov tarafından kuruldu.

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Ceray Çatı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceray Çatı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şahan tarafından kuruldu.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

beyaz çatı inşaat Haberi

beyaz çatı inşaat


Beyaz İnci projesi Beyaz Çatı İnşaat imzası ile Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzalyalı mevkiinde yer alıyor. Bursa Beyaz İnci'nin inşaatına 2013 yılında başlandı. Proje 3 bin metrekare arsa alanına sahip.


Bursa Beyaz İnci projesi 8 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 4 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor.Bursa Beyaz İnci'de toplam 36 daire bulunuyor.


Daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Beyaz İnci Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 2+1 daireler 90 metrekare, 3+1 daireler ise 120 metrekareden meydana geliyor.


Bursa Beyaz İnci'de 2+1 daireler 160 bin TL ile 200 bin TL arasında, 3+1 daireler 260 bin TL ile 300 bin TL arasında  fiyatlarla satışa sunuluyor.


Daire teslimlerin Aralık 2014'te gerçekleşmesi planlanan Bursa Beyaz İnci'de yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Beyaz İnci projesinin sosyal imkanları arasında...