15 / 05 / 2024

beyaz eşyaya konut

beyaz eşyaya konut

TÜRKBESD Başkanı Ergün Güler, beyaz eşya sektörünün geçen yıl ertelenen talebin devreye girmesi, konut satışlarındaki yükseliş ve kur etkisiyle iç pazarda yılın ilk 9 ayında yüzde 6.6 büyüme yakaladığını söyledi.

Cep telefonundan beyaz eşyaya hiç bir ihtiyacınızı ertelemeyin! Garanti Bankası'ndan kredi fırsatı!

Cep telefonu, beyaz eşya, mobilya gibi toplu para gerektiren alışverişlerini nakit parası olmadığı için erteleyenlere Garanti Bankası’ndan 500 TL ile 50 bin TL arasında kredi fırsatı sunuluyor.

Beyaz eşyaya gelen zamlar dudak uçuklattı! Son 1 yılda ne kadar zamlandı?

Beyaz Eşya Perakendecileri Derneği’nce yapılan açıklamada, beyaz eşya fiyatlarında 2022 yılında yüzde 80 oranında artış gerçekleştiği bildirildi.

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Uygun fiyatlı beyaz eşyalar Şok marketlerde! Şok market 10- 16 Ağustos fiyat listesi…

Şok market 10- 16 Ağustos yeni ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınladı. Bu hafta Şok marketlere pe çok indirimli ürünler geliyor. Gıda ürünlerinden televizyona, elektrikli bisikletten beyaz eşyaya kadar farklı ürün çeşitleri Şok marketlerde.

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Beyaz eşyaya yüzde 200 zam geldi! 10 bin liradan bakın kaç liraya çıktı?

Geçen yıl Mayıs ayında 10 bin liraya kadar mobilya düğün paketleri bulunabiliyorken bu yıl aynı mobilya grupları en az 30-40 bin lira civarında, beyaz eşya da aynı şekilde iki kattan fazla zamlandı.

Dünyayı kasıp kavuran krizde yeni perde. Otomobilden, beyaz eşyaya yeni zamlar kapıda

Otomotiv sektörüyle başlayan çip krizi beyaz eşya başta olmak üzere bütün teknolojik ürünleri etkisi altına almaya devam ediyor. Rusya Ukrayna savaşının da patlak vermesiyle tüm dünyayı kasıp kavuran çip krizinin daha da derinleşeceği tahmin ediliyor.

Konut satışlarındaki artış beyaz eşya sektörünü de etkiledi!

TÜRKBESD Başkanı Can Dinçer, beyaz eşya sektörünü düğün sezonu, düşük faizli tüketici kredisi fırsatı ve konut satışlarındaki artışın etkilediğini belirtti...

Konuttaki canlanma beyaz eşyaya sıçradı!

Hükümetin aldığı önlemler ekonomi istatistiklerine yansımaya başladı. Dipten dönüş olarak tanımlanan bu hareketin içinde konut, otomotiv ve yeni eklenen beyaz eşya yer alıyor…

Beyaz eşya, mobilya ve konutta indirimli vergi için son 12 gün!

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın "Süreyi uzatmayacağız" dediği beyaz eşya, konut ve mobilyada indirimli vergi uygulaması 30 Eylül'de sona eriyor.

Folkart Ardıç Çeşme konut fiyatları!

Folkart Ardıç Çeşme konut fiyatları 301 bin Euro'dan başlıyor. Denize sıfır konuma sahip projede blok yüksekliği beş katlı olarak planlandı.

Strada Bahçeşehir konut fiyatları 2017!

Strada Bahçeşehir konut fiyatları 2017 kapsamında fiyatlar 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan proje zengin sosyal olanaklarıyla yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...

Mobilya ve beyaz eşyadaki indirimin uzatılması için harekete geçildi!

30 Eylül'de sona erecek beyaz eşya ve mobilyadaki KDV indirimlerinin devam etmesi için Maliye Bakanlığı nezninde görüşmeler başladı..

beyaz eşyaya konut Haberi

beyaz eşyaya konut

TÜRKİYE Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Ergün Güler, beyaz eşya sektörünün geçen yıl ertelenen talebin devreye girmesi, konut satışlarındaki yükseliş ve kur etkisiyle iç pazarda yılın ilk 9 ayında yüzde 6.6 büyüme yakaladığını; yılı yüzde 6-7 büyüme ile kapatmayı beklediklerini söyledi. İhracatın ise 4'üncü çeyrek için alman siparişlerle birlikte yılı yüzde 4 civarı artışla tamamlayacağını belirten Güler; Ortadoğu ülkelerinden gelip konut edinen kesimle, Suriyeli sığınmacılardan kaynaklanan ekstra talebin de pazara pozitif katkı yaptığını vurguladı. TÜRKBESD verilerine göre, Türkiye beyaz eşya sektörü, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı ve fırından oluşan 4 ana kalemde 2014'ü yüzde 2 daralmayla 6.1 milyon adetle tamamladı. İhracat yüzde 5 civarı artışla 15.1 milyon adet olarak...