11 / 05 / 2024

beyaz inşaat göktaşlar bakırköy city fiyatları

beyaz inşaat göktaşlar bakırköy city fiyatları

Bakırköy City Residence ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz uygulanıyor. Bakırköy City Residence projesinde ev fiyatları 1 milyon 187 bin liradan başlıyor...

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Gediktaş tarafından kuruldu.

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bağcılar’da yapıldı. 

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revol İstanbul Turizm İnşaat Gıda Organik Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Üngör tarafından kuruldu.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşkaya Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Birol Çalışkan, İbrahim Avcı, Mahir Uzun ve Şenol Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçlar Mekanik Elektrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Koç tarafından kuruldu.

Formek İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formek İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Koç tarafından kuruldu.

beyaz inşaat göktaşlar bakırköy city fiyatları Haberi

beyaz inşaat göktaşlar bakırköy city fiyatları


İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de eski Derby Fabrikası'nın arazisinde yükselen Bakırköy City projesi 9 bin 933 metrekare alanda inşa ediliyor. Bakırköy City Residence projesi Beyaz İnşaat ve Göktaşlar işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


Bakırköy City Residence projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Bakırköy City Residence projesinde daire alanları 87-217 metrekare arasında değişiyor.



Bakırköy City Residence ödeme planı!


Bakırköy City Residence ödeme planı dahilinde banka kredisi dışında firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor. Bakırköy City Residence teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor.


Bakırköy City Residence projesinde 2+1 daireler 1 milyon 187 bin liradan, 3+1 daireler 1 milyon 676 bin liradan, 4+1 daireler 3 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Bakırköy City Residence projesi 163 adet konut...