29 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Beyaz İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Beyaz İnşaat Topkapı'da Çukurova Holding arsasında proje yapacak!

Beyaz İnşaat Topkapı Davutpaşa'daki Akşam Gazetesi ,Skytürk ve Atlı Zincir Fabrikası'nın yer aldığı arsada yeni bir projeye başlıyor. Beyaz İnşaat Davutpaşa projesi için Çukurova Holding'le anlaşma yapıp, binanın kapısına tabelayı astı bile...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Beyaz İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Yener Beyaz tarafından kuruldu.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Beyaz İnşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Beyaz İnşaat kentsel dönüşüm projeleri

BUGÜNE kadar 3 bin üzerinde konut, 550'yi aşkın ticari alan. 6 modern ofis ve AVM projesini hayata geçiren Beyaz İnşaat, şimdi de kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Topkapı ile başladıkları kentsel dönüşüm projelerinde Eyüp ve Kağıthane ile devam ettiklerini söyledi. Beyaz, "Özellikle Eyüp'teki Mihmandar projemizle bölgenin çehresini değiştiriyoruz" dedi. İnşaat hattında başka bir proje olmadığına dikkat çeken Beyaz, "Burada 40 yıllık marangoz makinaları fabrikasının çürümekte olan binasını alıp modern bir konut projesine dönüştürüyoruz. Nereye gitsek kentsel dönüşümde öncü oluyoruz. Gittiğimiz bölgelerde arkamızdan birçok firma proje yapmaya başladı" diye konuştu. 


İnşaatına bu yılın temmuz ayında başlanan Mihmandar Eyüp, 7 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 26 bin...