30 / 04 / 2024

Beyaz Park ne zaman satışa çıkacak

Beyaz Park ne zaman satışa çıkacak

Beyaz Park Topkapı iletişim için 481 24 24 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 5 bloktan meydana geliyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Beyaz Park Topkapı projesi ne zaman teslim?

Beyaz Park Topkapı projesi ne zaman teslim? Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Topkapı, 100 milyon liralık yatırım bedeliyle 371 daire ve 9 dükkandan oluşuyor...

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Topkapı'da 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapabilmek mümkün. Satışları devam eden proje 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Topkapı'da 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir gurubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konut ve 4 bin metrekareyi bulan ticari ünitelerin yer aldığı projede satışlar başladı.

371 konuttan oluşan Beyaz Park Topkapı satışta!

Bugüne kadar ağırlıkla üst gelir grubuna proje üreten Beyaz İnşaat, Beyaz Park ile Topkapı'ya geldi. 371 konutun bulunduğu projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Beyaz Park Topkapı projesi satışa çıktı!

Beyaz İnşaat, İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesini satışa çıkardı. Toplam 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırıma mal olan projede fiyatlar 395 bin liradan başlıyor.

Beyaz Park Topkapı projesi satışa çıktı!

Beyaz İnşaat, İstanbul Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesini satışa çıkardı. Toplam 86 bin metrekarelik alan üzerinde arsa bedeli hariç 100 milyon TL'lik yatırıma mal olan projede fiyatlar 395 bin liradan başlıyor.

Beyaz Park’ta satışlar başladı!

Beyaz İnşaat’ın Topkapı’da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesi ön talep sürecinin ardından satışa sunuldu. Projede lansman dönemine özel dairelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

Beyaz Park Topkapı görücüye çıktı!

Beyaz İnşaat'ın İstanbul'un en hızlı değer kazanan ve merkezi bölgelerinden Topkapı'da hayata geçirdiği Beyaz Park Topkapı projesi, yoğun bir ön talep sürecinin ardından satışa sunuldu.

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı!

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı Davutpaşa'da daire fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Beyaz Park Topkapı projesinin lansmanı yapıldı!

Beyaz İnşaat’ın İstanbul’un en hızlı değer kazanan ve merkezi bölgelerinden Topkapı’da "Beyaz Park Topkapı" projesinin lansmanı yapıldı.Beyaz Park Topkapı’da lansman dönemine özel olarak dairelerin fiyatları 395 bin TL’den başlıyor.

Beyaz Park ne zaman satışa çıkacak Haberi

Beyaz Park ne zaman satışa çıkacak

Beyaz Park Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projenin 2 hafta sonra satışa çıkması öngörülüyor. 


Beyaz Park Topkapı iletişim için 481 24 24 telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 370 adet dairenin yer alacağı proje İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu - Topkapı hattında inşa edilecek. 


Zeytinburnu Beyaz Park 'ta kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, yeşil alanlar, çocuk havuzu, spor salonu, hamam, açık ve sauna gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


5 bloktan oluşan Topkapı Beyaz Park Akşam Gazetesi ve Skytürk binasının olduğu arazi ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arazisi üzerinde yükselecek. 


Beyaz Park Topkapı iletişim

Telefon: 481 24 24

Web adresi: http://www.beyazinsaat.com.tr/

Özge...