03 / 05 / 2024

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri ödeme koşulları

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri ödeme koşulları

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri fiyat bilgisi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Kanal İstanbul ile neler değişecek? Çılgın proje şehri kuzeye mi taşıyor?

İBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Boğaziçi Peyzaj İnşaat Müşavirlik Teknik Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akkoyunlu mega kent İstanbul'un doğal alanları üzerindeki tehditleri anlattı. işte Akkoyunlu'nun o açıklaması..

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Aslan Özkan tarafından kuruldu.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Beyaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından kuruldu.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz İnci Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Taşkın tarafından kuruldu.

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çetin tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KMB Kömür Elektrik Beyaz Eşya İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri ödeme koşulları Haberi

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri ödeme koşulları

Bağcılar'da hayata geçirilen Şehri Bahar 2 projesi Beyaz-Poyak İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri fiyat bilgisi öncesinde projeden bahsedelim...


Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 kapsamında arsa alanı 6 bin metrekare olarak belirlendi. 2 bloktan meydana gelen Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri'nin toplam yeşil alanı ise 3.500 metrekare olarak belirlendi. 


Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri satılık konut tipleri 120 metrekare 2 oda 1 salon ve 150 metrekare 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 71 dükkandan oluşan projede 117 mağaza ve 650 metrekare alana sahip market bulunuyor. 


 


Beyaz-Poyak İnşaat Şehri Bahar 2 Evleri fiyat listesi!

Beyaz-Poyak İnşaat Şehri...