01 / 05 / 2024

Beyaz Saray güvenlik

Beyaz Saray güvenlik

Beyaz Saray’ın güvenliğinden sorumlu olan Gizli Servis'in Direktörü Joseph Clancy, konutun güvenliğinin artırılması ve görevlilerinin eğitilmesi için Beyaz Saray’ın bir ikincisinin yapılmasını önerdi. İşte ayrıntılar...

Beyaz Saray’dan stratejik rezerv açıklaması!

OPEC+ grubunun günlük petrol üretimini kasımdan itibaren 2 milyon varil azaltma kararının ardından, Beyaz Saray’dan açıklama geldi.

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Beyaz Saray İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüpsultan'da İsmet Santalu ve Ayşe Yeğin ortaklığında kuruldu.

Obama Ailesi Beyaz Saray'dan ayrılıyor!

Beyaz Saray'dan ayrılmaya hazırlanan ABD Başkanı Barack Obama, taşınmaya başladı. Obama Ailesi'nin kişisel eşyaları kamyonlara yüklenerek Kalorama semtindeki yeni eve götürülüyor.

2000 yılında Aselsan, Topkapı Sarayı'nın güvenlik sistemini yenileyecekmiş!

2000 yılında Topkapı Sarayı Müzesi'nin güvenlik sistemi Aselsan tarafından baştan sona yenilenecekmiş. Her türlü tehdite karşı hazırlıklı hale getirilecek olan Sarayın güvenlik sistemi 1.3 trilyon liraya yenilenecekmiş.

Şanlıurfa Beyaz Saray halka açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi mekan olan Beyaz Saray’ı halkın hizmetine sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi olarak kullanılacak olan Beyaz Saray, kafeterya ve restoran olarak önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek.

Gizli Servis Beyaz Saray'ın kopyasının yapılmasını önerdi!

Beyaz Saray’ın güvenliğinden sorumlu olan Gizli Servis'in Direktörü Joseph Clancy, konutun güvenliğinin artırılması ve görevlilerinin eğitilmesi için Beyaz Saray’ın bir ikincisinin yapılmasını önerdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyeti 50 milyon lira!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kalem kalem Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyetini açıkladı. Sarayın sadece kamera, aktif cihazlar ve izleme üniteleri maliyeti 50 milyon lirayı buluyor.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

Kiptaş özel güvenlik hizmet alımı ihalesi 4 Aralık'ta!

Kiptaş; özel güvenlik hizmet alımını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 24 ay sürecek ve 8 kişi alınacak. İhalesi; 4 Aralık'ta Zeytinburnu Kiptaş Müdürlük Binası'nda yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı için üst düzey güvenlik sistemi oluşturuldu!

Maliyetiyle tartışma konusu olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı' na kurulan güvenlik sersörlerine Erdoğan' ın yüzü, yürüyüşü ve hareketleri kopyalandı. Odalara farklı kişi girdiğinde sersörler alarm verecek...

Erbil'e Beyaz Saray geliyor!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nin başkenti Erbil'de yaşayan zengin Kürt işadamı Shihab N. Shihab, 20 milyon dolar harcayarak hayranı olduğu ABD'deki Beyaz Saray'a çok benzeyen bir replikasını inşa ettirmeye başladı...

Erbil'de 20 milyon dolara Beyaz Saray'ın benzeri inşa edilecek!

Kuzey Irak'ta bir işadamı Beyaz Saray'ın benzerini Erbil'e yaptırıyor. 4 ayda bitmesi planlanan ev 20 milyon dolara mal olacak. Dream City (Rüya Şehir) adlı semtte inşaatı devam eden binanın, Washington'daki saraydan artıları var...

Beyaz Saray güvenlik Haberi

Beyaz Saray güvenlik

Beyaz Saray’ın güvenliğinden sorumlu olan Gizli Servis'in Direktörü Joseph Clancy, konutun güvenliğinin artırılması ve görevlilerinin eğitilmesi için Beyaz Saray’ın bir ikincisinin yapılmasını önerdi.


ABD Gizli Servis Direktörü Clancy, Beyaz Saray'ın benzerinin yapılması teklifini, Temsilciler Meclisi'nin iç güvenlikle ilgili Tahsisatlar Alt Komitesi'ndeki oturumda yaptı. Gizli Servis’in Maryland eyaletindeki Beltsville’de, Beyaz Saray’dan yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta 500 hektarlık arazisinde benzerinin inşa edilmesini öneren Clancy, Obama ve ailesini koruyan Gizli Servis çalışanlarının şu anda, basit, Beyaz Saray’ın kuzey cephesinin ölçüsüyle bile örtüşmeyen bir alanda, çit olarak bisiklet barikatları kullanarak eğitim yaptıklarını bildirdi.


"Eğitim tatbikatını zenginleştirecek herhangi bir bina, araç giriş çıkış kapıları, ışıklandırma ve diğer aletler bulunmuyor" ifadesini kullanan Clancy, Beyaz Saray’ın "kopyasının" Başkan Obama’nın ikametgahını koruyan güvenlik güçlerinin daha gerçekçi bir ortamda, senaryo...