17 / 05 / 2024

beyaz tower son durumu

beyaz tower son durumu

Beyaz Tower projesi 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Beyaz eşya alacaklar dikkat! Şok Markette indirimli beyaz eşya fırsatları için son 2 gün!

Evini yenilemek isteyenler, mobilyalarını tamamlamak isteyenler, bozulan beyaz eşyalarının yerine yenisi koymak isteyenler indirimli fiyatlar için son 2 gün!

Ayçiçek yağı, kırmızı et, beyaz etten son bir indirimde şekere! Yetişen kapacak! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros'tan dev indirim. Ayçiçek yağı, şeker ve et ürünleri indirime girdi. Peki fiyatları ne oldu? İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün son çelik blok montajı yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, törende açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun koyulması töreninde konuştu...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Esenyurt Aris Grand Tower son güncel fiyat listesi!

Aris Grand Tower projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak. Fiyatların 299 bin TL'den başlayan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Beyaz eşya ve mobilyada kdv indirimi ne zaman son?

Beyaz eşya ve mobilyadaki vergi indirimleri uzatma kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiş oldu. Peki Beyaz eşya ve mobilyada kdv indirimi ne zaman son? diyorsanız işte yanıtı...

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde de dönüşüm başlatıyor.

Mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi son tarihi!

Geçtiğimiz Şubat ayında başlayan mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi için süre uzatıldı. İşte mobilya ve beyaz eşyada KDV indirimi son tarihi..

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

beyaz tower son durumu Haberi

beyaz tower son durumu


Beyaz Tower nerede? Havadan videosu için...