06 / 05 / 2024

Beyazhane İstanbul yaşam alanları

Beyazhane İstanbul yaşam alanları

Toplam 117 adet daireden oluşan proje İstanbul 'un Kağıthane İlçe' sinde yükseliyor. Beyazhane İstanbul Kağıthane fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 264 bin TL 'den başlıyor.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Sinpaş Köyceğiz'de doğal ve modern yaşam olanakları bir arada!

Sinpaş Köyceğiz Projesi ile şehrin gürültüsünden uzak doğal bir yaşam sürme hayalin kavuşun. Sinpaş en yeni projesi Köyceğiz ile güneydeki o huzurlu hayatı İstanbul'a taşıyor.

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elit Yaşam Müteahhitlik Emlak İnşaat Taahhüt Kuru Temizleme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 245 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Altınışık Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

İBB'den Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı açıklaması!

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Merkezimiz İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçelere hizmet vermek üzere projelendirilmiştir"

Yeni nesil yaşam modeli İstanbloom'da hayat buluyor!

İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da yoğun ilgi gören akıllı yaşam ve yeşil bina konseptiyle fark yaratan İstanbloom, özel olarak tasarladığı örnek dairesinde yatırımcıları ağırlamaya devam ediyor.

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Gül Park Yaşam Konutları 'nda yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri teslim tarihi!

İstanbul Esenyurt 'ta hayata geçirilen Gül Park Yaşam Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Beyazhane İstanbul yaşam alanları Haberi

Beyazhane İstanbul yaşam alanları

Fiyat listesi dairelerin planlarına bağlı olarak farklılık gösterdiği proje tek blok 15 kat şeklinde yükseliyor. Toplam 117 adet daireden meydana gelen proje 1.380 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Beyazhane İstanbul Kağıthane ne zaman teslim?

Daire teslimleri 2017 yılında yılında yapılması öngörülüyor.


Beyazhane İstanbul daireleri

Projede dairelerin seçenekleri 1 oda 1 salon , 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Beyazhane İstanbul yaşam alanları

Projedeki ortak seçenekleri arasında kafe ve oyun alanları, bay-bayan ayrı sauna, fitness, kapalı havuz yer alıyor.


Beyazhane İstanbul Evleri nerede?

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yükseliyor


Kağıthane Beyazhane İstanbul yapımcı firması

Proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Beyazhane İstanbul ödeme planı

Peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanan projede yüzde 25 peşin ödemelerde kalanlar ise banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor.


Beyazhane İstanbul Kağıthane fiyat...