28 / 04 / 2024

Beyazın çiftlik alacağı haberi fiyatları uçurdu

Beyazın çiftlik alacağı haberi fiyatları uçurdu

Beyaz Show'da tatlı atışmalarıyla dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Beyaz, geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Candan Erçetin'in Lüleburgaz, Ayvalıköy'deki çiftliğini çok beğendi...

Doların alev alacağı tarih açıklandı! Kıyıda köşede, elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar/TL kurunda sakin seyir devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar doların alev alacağı tarihi açıkladı. Kıyıda köşede elinde avucunda dolar olanlar hazırlanın! Rekor geliyor...

Kapıkule sınır kapısında bulunan taşınmazların kira alacağı mecliste!

Kapıkule sınır kapısında bulunan ve Bulgaristan menşeili bir kuruluşa kiraya verilen taşınmazların kira alacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çiftlik kiralayanların sayısı arttı!

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli, bugünkü yazısındao telde konaklayanların çiftlik kiralayanların sayısının arttığını kaleme aldı. İşte Vidinli'nin o yazısı...

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Beyaz İnşaat'tan Zeytinburnu'na ticari proje geliyor!

Beyaz İnşaat, Zeytinburnu Merkezefendi'de ticari birimlerin de yer alacağı yeni otel projesine imza atacak. Proje 30 ayda tamamlanacak..

Kırmızı Beyaz'ın mağaza sayısı artacak!

CarrefourSA Pazarlama ve CRM Direktörü (CMO) Mehmet Necati Özdeniz, CarrefourSA olarak spor alanındaki yatırımlara sıcak baktıklarını söyledi. Özdeniz, Kırmızı Beyaz Mağazaları’nın sayısını artıracaklarını söyledi.

İkamet verilecek yabancının alacağı konutta alt değer sınırı olacak!

Yeni teşvik paketinin ayrıntılarını açıklandı. Ağbal amaçlarının nitelikli sermaye ve nitelikli işgücünü Türkiye’ye çekmek olduğunu belirterek; vatandaşlık ve ikamet izni verilecek yabancının da alacağı konutta bir alt değer sınırı olacağını söyledi.

Beyaz İnşaat'ın Beyazhane projesinde fiyatlar 285 bin TL’den başlıyor!

Beyaz İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane’de Sultan Selim Mahallesi Taşçı Caddesinde Beyazhane projesi inşa ediliyor.

Bafra Beyaz İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Samsun Atakum'daki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Bafra Beyaz İnşaat'ın yetki belgesini 1 yıl süreyle iptal etti.

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.

Beyaz İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüm yapıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşümle büyüyecek!

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretecek.

Beyaz Park Davutpaşa ev fiyatları!

Beyaz Park Davutpaşa ev fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 370 adet konut ve ticari alanlara yer veriliyor.

Beyazın çiftlik alacağı haberi fiyatları uçurdu Haberi

Beyazın çiftlik alacağı haberi fiyatları uçurdu

Beyaz, geçtiğimiz ay Candan Erçetin'i Lüleburgaz, Ayvalıköy'deki çiftliğinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erçetin'in çiftliğinin tam karşısında inşaat halindeki satılık çiftliğinde görünce de, satın almak için sahipleriyle temasa geçti. Ancak kendisine verilen fiyatı çok yüksek bulan Beyazıt Öztürk, düşünmek çiftlik sahiplerinden zaman istedi. 


Candan Erçetin'den sonra Beyazıt Öztürk'ün de o bölgede çiftlik alacağını duyan başta Ayvalıköy, olmak üzere Eskitaşlı, Celaliye gibi çevre köydeki arsa sahiplerinin arsa fiyatlarım yüzde 50'i arttırdığı iddia edildi.


Bu arada Beyaz'ın, Candan Erçetin'i ziyareti sırasında yanında esmer bir bayanın olduğu iddia edildi....