02 / 05 / 2024

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat iletişim

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat iletişim

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeynosh Global Gayrimenkul Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Zeynep Özden tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekobir Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Temur, Hüseyin Kır ve Mehmet Durgut ortaklığında kuruldu.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Nka Gayrimenkul Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Nka Gayrimenkul Gıda Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veyis Dincer tarafından kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat iletişim Haberi

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat iletişim

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. konusu:
GIDA a- Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b- İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c -Her türlü bebek mamalarının üretimi, toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d- Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti toptan ve perakende alımı, satımı, ithalatı...