23 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürk türkiyeden gidecek mi

Beyazıt Öztürk türkiyeden gidecek mi

Beyazıt Öztürk hakkında çıkan Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. " dedi.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Beyazıt Öztürk satın aldığı binayı otele çevirecek! 

Beyazıt Öztürk, Beyazıt'ta eski bir binayı satın aldı. Öztürk'ün satın aldığı bu binayı otele çevireceği iddia ediliyor.

Selman Öztürk: İnşaat malzemecisi Türkiye'de üretim yapmalı!

Decovita Seramik Kurucu Ortağı Selman Öztürk, Türkiye'de üretime geçerek ihracatçı hale gelmesinin başarısı öyküsünü anlattı. Öztürk, "Elektronik, mobilyacı, inşaat malzemecisi için de böyle olmalı. Herkesin Türkiye'de üretime yönelmesi gerekiyor" dedi.

Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beyazıt Öztürk Karadağ'dan 3 ev aldı.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da 2.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı.

Öztürk Power Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Power Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hüseyin Öztürk, Ahmet Hakan Öztürk, Ayşenur Öztürk ve Tülin Turgut ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Halit Öztürk evinin elektrik ihtiyacını rüzgar türbiniyle karşılıyor!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan demirci ustası Halit Öztürk, evinin bahçesine kurduğu rüzgar türbiniyle elektrik ihtiyacını karşılıyor.

Beyazıt Öztürk türkiyeden gidecek mi Haberi

Beyazıt Öztürk türkiyeden gidecek mi

Beyazıt Öztürk hakkında geride bıraktığımız haftalarda Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri ortaya atılmıştı. Uzun bir süre bu konuyla ilgili açıklama yapmayan Beyaz, kendi adını taşıyan şov programında Barselona olayına açıklık getirdi. Kanal D’de dün gece ekrana gelen ‘Beyaz Show’da bu iddiaya göndermede bulunan ünlü şovmen, “Barselona’dan yayınımız devam ediyor. Seyircilerimizin hepsi İspanyol olmasına rağmen dilimizi konuşabiliyorlar” dedi. Yaz tatilinin bir bölümünü Barcelona’da geçireceğini vurgulayan Beyaz, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. Madrid’e yerleşiyorum. İnsan istendiği yerde durur. Bir yere gitmiyorum. Sadece yaz tatilinde oraya da uğrayacağız” ifadelerini kullandı.


Sözcü




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Şovmen Beyazıt Öztürk “Barselona’ya yerleşti” iddiasını ‘Beyaz Show’da esprili bir dille yalanladı.


Beyazıt Öztürk, ‘Barselona’ya yerleşti’ iddiasına, sunuculuğunu yaptığı ‘Beyaz Show’da cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde...