26 / 07 / 2024

beyazkent

beyazkent

Mudanya'da yükselen Beyaz Kent Evleri 'nde satışlar tamamlandı, projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor

Beyaz Kent'te son 3 konut: 125 bin liraya 3+1!

Mudanya Beyazkent'te satışı devam eden son 3 dairenin fiyatı 125 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Beyazkent Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Beyazkent Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Demirel tarafından kuruldu. 

Karaman'daki seyir terasları yıl içinde tamamlanacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından Beyazkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Seyir Terasları çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Karaman'a yeni üstgeçit!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti.

Karaman Mut Caddesi'ne üst geçit inşa edilecek!

Karaman Belediyesi, çalışmaları tamamlanan Mut caddesi üzerinde modern bir üst geçit inşa etmeye hazırlanıyor. Yapılacak olan üst geçit sayesinde, Siyahser ve Beyazkent Mahallelerine yaya ulaşımı daha rahat ve güvenli hale gelecek.

Karaman'da seyir terasları bitmek üzere!

Karaman Belediyesi tarafından Beyazkent Mahallesine yapılan Seyir Terasları’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Karaman Belediyesi’nin yaz dönemine kadar hizmete açmayı planladığı alanda ekipler büyük titizlikle çalışıyor.

Beyaz Kent'te son 3 konut: 125 bin liraya 3+1!

Mudanya Beyazkent'te satışı devam eden son 3 dairenin fiyatı 125 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

beyazkent Haberi

beyazkent

Beyaz Çatı imzasıyla hayata geçirilen Beyaz Kent Evleri 'nde 3+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların satışları tamamlandı.


70 konutun yer aldığı Beyaz Kent Evleri kapsamındaki daireler net 120, brüt 148 metrekare alana sahip. Proje kapsamında yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor.



Beyazkent 'te fiyatlar 125 bin liradan başlangıç gösteriyordu, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Beyazkent Evleri 'nde; yüzme havuzu ve bahçe bulunuyor. Proje konum olarak ; Marmara Birlik'in üst tarafında yer alıyor.


Telefon: 0224 2401390

Web Adresi: http://www.beyazcati.com.tr

Ceren...