06 / 05 / 2024

beyazşehir spor salonu

beyazşehir spor salonu

Kocasinan'dan 2 Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Yenişehir ve Beyaz şehir Mahallesi'ne yaptırdıkları spor salonlarını bitirdiklerini ve Kayseri ' ye bayram hediyesi olarak sunduklarını söyledi...

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli'deki Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun dış cephesini tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

beyazşehir spor salonu Haberi

beyazşehir spor salonu

Beyazşehir ve Yenişehir Mahallesi'nden gelen yoğun istek üzerine 2 salon yaptıklarını belirten Başkan Bekir Yıldız 'Sağlıklı gelecek sağlıklı nesillerle gelecek. Gelecek nesillerin de spor yaparak sağlıklı olacağına inanıyoruz. Bu nedenle spor alt yapısı zengin bir şehir ve nesil için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" dedi. Beyazşehir Mahallesi Florya Parkı'nda düzenlenen kahvaltıda spor salonu isteyen hanımlara verdikleri sözü tuttuklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız/' Vatandaşlarımızın yaz-kış rahatlıkla spor yapabilecekleri, kolayca ulaşabilecekleri 2 spor salonu yaptık. Sporun toplum sağlığı açısından önemini iyi biliyorum. Sporu ve spor yapanı sürekli teşvik ediyoruz" şeklinde konuştu. 


Başkan Bekir Yıldız, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, tekvando gibi sporlarla çeşitli sosyal etkinliklerin de rahatlıkla yapılabileceği bin 200 metre kare kapalı alanlı 2 spor salonunun inşaat, alt yapı ve arazileriyle birlikte maliyetinin...