18 / 05 / 2024

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Yerdelen tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Kasım'da Beyoğlu, Gazeteci Erol Dernek Sokak'ta kuruldu.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Süha Altay tarafından kuruldu.

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi kuruldu!

S4 Gıda Müzik Organizasyon Eğlence Prodüksiyon Turizm İnşaat Pazarlama San.Ve Tic. Limited  Şirketi Beyoğlu’nda100 bin TL sermaye bedeli  ile Süha Altay tarafından kuruldu.

Starry Gayrimenkul Turizm Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starry Gayrimenkul Turizm Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shariful İslam Ripon tarafından kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

Tabiat Ana Turizm Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tabiat Ana Turizm Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Özinan ve Ayşe İbiş ortaklığında kuruldu.

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Eğlence Hizmetleri Ve Organizasyon Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kılıç tarafından kuruldu. 

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhan Group Yapı Turizm Eğitim Danışmanlık ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadircan Celaloğlu tarafından kuruldu. 

İstanbul'un çalışma ve eğlence mimarisine Lagranja Desing imzası!

Barcelona’da kurulan iç mekan ve ürün tasarımlarına odaklanan multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, İstanbul'un çalışma ve eğlence hayatına tasarımları ile imza attı...

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen Eğlence Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Ülgen tarafından kuruldu.

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Yerdelen tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım'da kuruldu. 


Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü turistik yapılar ve alanlar, turistik gazinolar,restoran,diskotek,bar,gece kulübü,parklar,bahçeler,otoparklar kurabilir,satın alabilir,kiralayabilir,işletebilir,kiraya verebilir,devredebilir,satabilir.bilumum turistik faaliyetlerde bulunabilir. 2-Şirket yut içinde ve yurt dışında mesken işyeri,fabrika,tatil köyleri,otel,motel,pansiyon,işhanı,terminal,hastane,eğitim ve spor kompleksi yol,tretuar ve bordür işleri ve bu gibi bilumum inşaat işlerini yapabilir,yaptırabilir.


Beycihan Turizm Eğlence İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Gazeteci Erol Dernek Sokak, No:6 Giriş...