27 / 04 / 2024

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.



SAMSUNG, 2023 Akıllı Monitör serisinin dünya genelinde satışa sunulduğunu duyurdu. M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörler (M80C, M70C, M50C modelleri), içerik izleme, oyun oynama ve çalışma odaklı kullanıcılara monitörü kendi tarzları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirme imkanı sunuyor. Samsung Electronics Görsel Ekran İş Birimi Başkanı Hoon Chung, yeni Akıllı Monitör serisi hakkında şunları söyledi:

“Yeni serimiz ve özellikle gelişmiş M8 modelimizle Akıllı Monitörler için çıtayı dünya genelinde yükseltiyoruz. Kullanıcılar yalnızca tek monitörle eğlence, oyun, üretkenlik, tasarım özelliklerinin keyfini sürerken, aynı zamanda kişiselleştirilmiş kullanım kolaylığı ve konforla da buluşuyor” 

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!HER STİL VE MEKANA UYGUN ŞIK TASARIMLAR

Bu seri, geniş bir kullanıcı kitlesinin ihtiyaçlarına ve tarzına hitap eden dokuz farklı çok yönlü monitör modelinden oluşuyor. M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörler, çeşitli renk seçenekleri ve boyutlarla sunuluyor. M8 ve M7 modelleri 32 inç, M5 modeli ise hem 32 inç hem de 27 inç boyutlarında mevcuttur. M8, UHD çözünürlük ve 400 nit parlaklık sunarken, Sıcak Beyaz, Gündüz Mavisi, Günbatımı Pembesi ve Bahar Yeşili renk seçenekleri bulunmaktadır. M7 modeli, UHD çözünürlük ve 300 nit parlaklık ile Sıcak Beyaz renk seçeneği sunarken, M5 modeli şık Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle birlikte Full HD çözünürlüğe sahiptir.


Geri Dön