08 / 05 / 2024

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.



Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

ESTETİK GÖRÜNÜMÜ ILE ŞIK BALIK SIRTI DESENI

Yeni ikonik tasarıma sahip süper ince M8 ve M7 modellerinde, monitörün en ince kısmı sadece 11,39 mm olarak ölçülmüştür. M8 ve M7 modellerinin arka bölümünde, monitörün ve bulunduğu odanın görünümünü daha estetik hale getiren organik ve şık balık sırtı deseni bulunmaktadır. Eğim desteği ve ayarlanabilir yükseklik özelliğine sahip stant, M8 kullanıcılarına istedikleri açıyı ayarlamada yardımcı olurken, bulunduğu ortama sadelik katmaktadır. Ekran ayrıca uzun dosyaları daha kolay kaydırmak için 90 derece dikey olarak döndürülebilir.
Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

GERÇEKÇİ RENKLERİ EKRANA TAŞIYOR

2023 Akıllı Monitörlerden M8, bir önceki nesil monitörlere kıyasla birçok yeni özelliğe sahiptir. 4K çözünürlük, HDR 10+ özelliği ve 400 nit parlaklık ile M8 modeli, monitörün sağladığı akıllı eğlence deneyimini canlı görüntülerle buluşturur. M8 kullanıcıları aynı zamanda Samsung Gaming Hub'a kolaylıkla erişebilir. All-in-One yayın platformu ve Prime Video, Netflix ve YouTube gibi platformlara erişim sunan Smart Hub'a da hızlıca ulaşabilirsiniz. Hem M8 hem de M7 modelleri, renkleri sRGB renk gamında yüzde 99 oranında yansıtarak tasarımcılar ve içerik üreticilerinin renkleri gerçekçi bir şekilde ekrana taşımasına olanak tanır.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!UZAKTAN ÇALIŞMAYA UYGUN

2023 Akıllı Monitör serisi, uzaktan çalışmayı sorunsuz ve kolay hale getirmek amacıyla tasarlanmıştır. PC gerektirmeyen çalışma alanı, kablosuz olarak PC'ye bağlanarak ve PC ekranını yansıtarak uzaktan erişim sağlar. M8'in manyetik ve çıkarılabilir kamerası sayesinde kullanıcılar ek bir ürün satın almadan kablosuz bağlantı sağlayabilir. SlimFit kamera, FHD çözünürlük ve video konferans özelliklerini destekler. Kullanıcılar, Otomatik Çerçeveleme özellikleriyle Google Meet ve diğer uygulamalara bağlanarak toplantılarını daha verimli hale getirebilirler. Ayrıca, Gelişmiş Çoklu Görüntüleme özelliği, Microsoft 365 ve Tarayıcı uygulamalarını tam ekran olarak görüntüleme ve uygulamalar arasında geçiş yapmayı azaltma imkanı sunar. 2023 model tüm Akıllı Monitörlerde, SmartThings ve Smart Hub gibi birçok uygulamaya fare ve klavye kontrolü eklendi. Kullanıcılar artık en sevdikleri içerikleri keşfetmek için tam kontrol sahibi olabilir ve herhangi bir uzaktan kumandaya ihtiyaç duymazlar.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!TÜM EV IÇI IoT CIHAZLARINI TEK BİR MONITÖRDEN KONTROL EDİN

2023 Akıllı Monitör serisi kullanıcıları, yerleşik Zigbee ve Thread destekleyen IoT Hub sayesinde tüm ev içi IoT cihazlarını tek bir monitörden kolayca kontrol edebilir. M8 ve M7, Bixby ve Amazon Alexa gibi yerleşik sesli asistan uygulamalarıyla birlikte gelir, bu da kullanıcıların monitörlerini sesleriyle kontrol etmelerini sağlar. Dahili mikrofona sahip M8 ve M7 modelleri ayrıca uzak alan sesini de destekler. Bu sayede kullanıcılar doğrudan monitöre konuşabilirler. 2023 Akıllı Monitör serisinde kullanılmaya başlanacak My Contents (İçeriklerim) özelliği sayesinde kullanıcılar faydalı bilgilere hızlıca erişebilirler. Monitör bekleme modundayken, BLE (Bluetooth Low Energy) üzerinden kayıtlı bir akıllı telefon algılandığında ekran açılır ve kullanıcılara fotoğraflarını, hava durumunu veya diğer içerikleri anında gösterme imkanı sunar. Akıllı telefon kapsama alanı dışındaysa monitör bekleme moduna geçer.


Geri Dön