05 / 05 / 2024

Beyda Turizm eyüp şubesi

Beyda Turizm eyüp şubesi

Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katılımıyla İstanbul şubesi açıldı.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi açıldı!

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi, Mustafa Yaşa Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Eyüp'te açıldı.

Beyda Turizm artık İstanbul'da!

Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katılımıyla İstanbul şubesi açıldı.

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Artdizayn Mimarlık Mağazacılık İnşaat Turizm Reklamcılık Gıda Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Gürkan Mehmet Üstündağ tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da kuruldu.

Gül Kentsel Tasarım İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Gül Kentsel Tasarım İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Zafer Gül tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs 'ta Eyüp'te kuruldu.

Eyüp Beyaz Rezidans Evleri'nde 529 bin TL'ye 3+1!

103 daireden oluşan Beyaz Residence Eyüp projesinde yer alan konutların fiyatları 296 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Eyüp Vialand ne durumda ! Açılışa son 71 gün!

Eyüp Vialand ne durumda ; proje tam tamına 71 gün sonra 23 Nisan'da açılacak

Mali'de Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor!

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Beyda Turizm eyüp şubesi Haberi

Beyda Turizm eyüp şubesi


Beyda Bir Turizm Bozüyük, Kütahya, Polatlı ve Kayseri'den sonra bir şubesini de İstanbul'a açtı. İstanbul'un güzide semtlerinden Eyüp'te yapılan ve çok sayıda bürokrat ile davetlinin katıldığı İstanbul şubesi açılışında, Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban; firmalarının müşterilerine sundukları kaliteli hizmetlerin yanı sıra ülke ekonomisi ve tanıtımına da katkı sağlamalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 


YENİ BULUŞMA NOKTASI EYÜP'TE 

İstanbul şube açılışı ile Hac-Umre ve inanç turizminde hedeflerine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerini dile getiren firma yetkilileri, önümüzdeki dönemle ilgili olarak da bir dizi müjdeyi de duyurdu. 


İLK 50 MÜŞTERİYE ÖZEL İNDİRİM 

Beyda Bir Turizm Genel Müdürü Abdulkerim Tuncer ve İstanbul Şube Müdürü Mesut Çoban yaptıkları açıklamada İstanbul Şubesi açılışına özel 2014-2015 umre dönemi için Ağustos ayı sonuna kadar...