03 / 05 / 2024

beyikdüzü fly butik rezidans nerede

beyikdüzü fly butik rezidans nerede

Ödemelerin peşin olarak yapıldığı Fly Butik Residence nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vetro Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beyikdüzü’nde Ahmet Faruk Göçgün tarafından kuruldu.

Konut sektöründe az katlı butik projeler dönemi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi süreci ile birlikte son yıllarda gayrimenkul geliştiricilerinin az katlı butik projelere yöneldiğini değerlendirdi...

MESA butik projelere yöneldi!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Beyaz Butik 2 yeni şube açacak!

Gelinlik markası Beyaz Butik, Fatih Mert Esmer ve Hacer Özil tarafından 2018 yılında satın alındı. Markayı, özünü ve gustosunu kaybetmeden, ithalat yapan bir yapıdan kendi ürünlerini tasarlayan, üreten ve satan bir yapıya dönüştürdü. 2020'de iki şube açılması, 5 yılda da yurt içinde 10 şubeye ulaşma

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bozburun'da otel kapattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin tatil planı ortaya çıktı. Marmaris’e gitmeye hazırlanan çift 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapatacak. 

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim!

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. 2+1 fiyatlarının 299 bin TL'den başladığı projede banka aracısız, 60 ay 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Atlantik FLY'da Anneler Günü kampanyası 2017!

Atlantik FLY'da Anneler Günü’ne özel, konut alımını kolaylaştıran avantajlı bir kampanya başladı. 2+1 dairelerin 265 bin TL’den başladığı projede yüzde 3 indirim kolaylığı sağlayan firma ayrıca, 40 ay vade farksız ödeme seçeneği de sunuyor.

EMS Butik Residence'ta kampanya!

Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinin en yenilikçi firması EMS YAPI, yeni projesi ''EMS Butik Residence'' ile yine bölgeye getirdiği ilklerin yanında konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

İnşaat şirketleri butik projelere yöneldi!

İnşaat sektöründe son 15 yılda milyonlarca konut üretildi. Bu konutların yaklaşık 2,5 milyonu stokta kaldı. Bu nedenle inşaat şirketlerinde büyük projeler yerine butik projelere yöneliş söz konusu.

Atlantik Fly'da 40 ay vade farksız!

Atlantik Yapı tarafından inşa edilen Atlantik Fly'da 40 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor. Projede toplamda 140 daire bulunuyor.

beyikdüzü fly butik rezidans nerede Haberi

beyikdüzü fly butik rezidans nerede

2 bloktan meydana gelecek Fly Butik Residence, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yaşama geçirilecek. Fly Butik Residence nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Blokların 12 katlı olarak tasarlandığı Beylikdüzü Fly Butik Residence'ın toplamda 200'den fazla daireden meydana gelmesi planlanıyor. Projede ödemeler peşin yapılıyor.


Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı Fly Butik Rezidans, Uçarlar Yapı imzasıyla inşa edilecek. Fly Butik Residence nerede sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Daire teslimlerinin ruhsat alındıktan 18 ay sonra yapılması planlanan Beylikdüzü Fly Butik Rezidans'ta, 33 metrekare 1+0 daireler 40 bin TL'den, 65 metrekare 1+1 daireler 75 bin TL'den, 100 metrekare 2+1 daireler 105 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunuluyor.


Fly Butik Residence Beylikdüzü'nün ruhsatı önümüzdeki aylarda alınacak. İnşaat çalışmaları ruhsat alındıktan sonra başlayacak olan Fly Butik...