03 / 05 / 2024

beykent kale özgür evleri

beykent kale özgür evleri

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen ve 3S Kale Gayrimenkul tarafından inşa edilen Beykent Kale Özgür Evleri'nde 2+1 konutların fiyatları 300 bin liradan başlıyor...

3S Kale Özgür Konutları'nda son daireler! 217 bin TL'ye!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Özgür Evleri projesinde yer alan daireler 211 bin ile 655 bin TL arasındaki fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Kale Özgür Konutları'nda son 20 konut! 211 bin TL'ye!

Beylikdüzü-Beykent'te konumlandırılan Kale Özgür Evler projesinde son 20 konutun satış süreci devam ediyor...

Kale Özgür Evleri'nde son 20 konut! 3+1'ler 250 bin TL!

Beylikdüzü Kale Özgür Evleri'nde son 20 konutun satışları devam ediyor. Projede minimum fiyat 211 bin TL, maksimum fiyat ise 655 bin TL...

Kale Özgür Evleri'nde 3+1 daireler 250 bin TL'den başlıyor!

Beykent'te konumlandırılan Kale Özgür Evleri'nde 2+1 daireler 211 bin TL'den, 3+1 daireler 250 bin TL'den başlıyor...

Kale Özgür Evler Beykent'te 211 bin TL'ye! Yüzde 10 indirim!

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş tarafından yapılan Beykent Kale Özgür Evler'de 124 metrekare 2+1'lerin fiyatları 211 bin TL'den başlıyor...

Ve Özgür Demirtaş’tan beklenen ‘GES’ açıklaması geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi’ne (GES) ilişkin değerlendirmede bulundu.

Doları yıllar önce bilen ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan herkesin merak ettiği GES ile ilgili kritik açıklama

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelire endeksli devlet iç borçlanma senedi ihraç edileceğini açıklamasının ardından ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken yorum geldi.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş inanılmaz oldu diyerek duyurdu! Ekonomideki acı gerçeği açıkladı

Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş, enflasyondaki son rakamları açıkladı. 

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan enflasyonla ilgili dikkat çeken açıklama

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, enflasyonun gidişatına ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ekonomist Özgür Demirtaş, iktidarın ekonomik felakete sebep olacak planını açıkladı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, ülkenin bulunduğu ekonomik durumu yorumlarken bir çözüm önerisi de sundu. Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda enflasyona dayalı tahvilin büyük sıkıntı yaratacağını dile getirdi.

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Yavuzlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Özgür Yavuz tarafından kuruldu.

Özgür Karabat'tan TOKİ projesine tepki!

CHP Milletvekili Özgür Karabat, TOKİ'nin yurtdışındaki gurbetçi Türk vatandaşları için yapmayı planladığı konut projesi hakkında konuştu.

Özgür Özel'den Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kanal İstanbul projesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel, "'Kanal İstanbul'a para veren parasını alamaz' diyoruz, şimdiden uyarıyoruz. Büyükelçileri uyarıyoruz, 'Türkiye'yi şikayet etti' diyorlar." diye konuştu.

Özgür Demirtaş'a cevabımdır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, twitter hesabı üzerinden Özgür Demirtaş'a cevap verdi. İşte Kireçci'nin cevabı... 

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Demirtaş'tan kripto para uyarısı: Vagona binenlerin canı çok yanacak!

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığının ortaya çıkmasıyla beraber kripto para borsaları tartışmaları alevlendi. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kripto paralarla ilgili uyarılarda bulundu.

beykent kale özgür evleri Haberi

beykent kale özgür evleri

Beykent Kale Özgür Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Beykent'te inşa ediliyor. Proje, 3S Kale Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 136 konuttan meydana gelen Beykent Kale Özgür Evleri projesi 2 bloktan oluşuyor. 


3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Beykent Kale Özgür Evleri projesi 6 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daireden meydana geliyor.


Beykent Kale Özgür Evleri'nde; çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, kapalı spor ve sosyal tesisi alanı bulunuyor. Kapalı otoparka sahip olan Kale Özgür Evler projesinin teknik özellikleri arasında merkezi uydu yayın sistemi ve su deposu, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, jeneratör sistemi ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Beykent Kale Özgür Evleri fiyat!


Beykent Kale Özgür Evleri fiyatları 300 bin...