06 / 05 / 2024

beykent pınar konutları

beykent pınar konutları

Bayburtlu İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Pınar Evleri'nde yer alan tüm konutlar satıldı...

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru tarihi 2017!

TOKİ Aksaray Taşpınar'da yer alan 35 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan konutların fiyatları 74 bin 462 TL'den başlıyor.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Aksaray Taşpınar TOKİ Konutları fiyat!

Aksaray Taşpınar TOKİ Konutları fiyat listesi kapsamında 71 bin 100 TL'den başlıyor. Projede toplamda 86 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Aksaray Taşpınar Konutları başvurusu!

TOKİ Aksaray Taşpınar Konutları başvurusu 17 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Taşpınar Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Taşpınar Konutları başvuru tarihleri 17 Ağustos ile 30 Aralık arasında belirlendi. Projede 86 adet daire satışta....

TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru yeri!

Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 86 adet daire satışta. İşte TOKİ Aksaray Taşpınar başvuru yeri...

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura!

Aksaray Merkez Taşpınar TOKİ Evleri kura satışları yarın yapılacak. Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede yüzde 12 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar'da kura çekiliş yöntemiyle 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar kura çekilişi nerede?

Altındağ Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı.

Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Ankara Altındağ Başpınar TOKİ konutları teslim ediliyor.

TOKİ Başpınar konutları teslim ediliyor!

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

TOKİ Ankara Başpınar Konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor.

Başpınar TOKİ Konutları sahiplerine teslim ediliyor!

Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir “merhaba” diyor. Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor.

beykent pınar konutları Haberi

beykent pınar konutları

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü Beykent'te inşa edilen Pınar Evleri toplamda 72 adet daireden meydana geliyor.


3 blok halinde yükselen Beykent Pınar Evleri, Bayburtlu İnşaat projesi olarak inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Pınar Evleri Beykent'te yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Beykent Pınar Konutları'nda; yer alan 2+1 daireler 82 metrekare ile 110 metrekare arasında, 3+1 daireler 125 metrekare, 4+1 daireler 190 metrekare, 5+1 daireler ise 220 metrekare arasında alanlara sahip.


Pınar Konutları Beykent projesinde yer alan sosyal imkanlar arasında, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik hizmeti yer alıyor.


Telefon: 0212 854 04 41

Web Adresi: http://www.bayburtluinsaat.com.tr

Merve...