20 / 05 / 2024

beykent üniveristesi rektörlüğünden duyuru

beykent üniveristesi rektörlüğünden duyuru

Beykent Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Beykent Üniversitesi Mimarlık bölümüne bir Prof, Doç, Yrd.Doç alınacak. Başvurular 25.05.205 günü saat 17:30'a kadar yapılacaktır.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden hisseli tapu sahipleri için çok önemli uyarı! Hemen bakın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden hisseli tapu sahipleri için çok önemli uyarı geldi. Hisseli tapu sahipleri hemen bu habere bakın...

Başvuru herkese açık! Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın! Cerrahpaşa Rektörlüğü toplamda 109 Sözleşmeli Personel istihdam edecek.

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır? İşte tapudan randevu alma yöntemleri!

Tapu Müdürlüğünden randevu nasıl alınır sorusunun yanıtı ve tapudan randevu alma yöntemleri haberimizde yer alıyor. İşte tapu randevusu ile ilgili tüm detaylar...

Haliç Üniversitesi personel alacağını duyurdu

Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden yappılan açıkalamda Öğretim Üyesi ve Elemanı olarak görevlendirilmek üzere 7 akademik personel alacağı bildirildi. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu ifade edildi.

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

İÜ Rektörlüğü'nden 'Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nin tahliyesi' açıklaması!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi'nin tahliyesine karar verilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selçuk Üniversitesi'nden 'rektörlük konutu' açıklaması!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü tarafından rektörlük konutuyla ilgili bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde yapılan paylaşımların gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden İBB’nin borcu var iddiası! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 11 farklı şehirde 12 emniyet binası inşa edilmesi için ihaleye çıkmıştı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden rüşvet operasyonu açıklaması!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Söz konusu haberlerde gözaltına alındığı ifade edilen kişilerin kurumumuzla veya personelimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır." denildi...

beykent üniveristesi rektörlüğünden duyuru Haberi

beykent üniveristesi rektörlüğünden duyuru

Beykent Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan duyuruya göre Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümüne bir Profesör, Doçent yada Yardımcı Doçent alınacak. Dil yeterliliği olan öğretim üyeleri tercih edilecek. 


Başvurular 25.05.2015 günü saat 17:30' kadar yapılacaktır.Öğretim üyesi başvuruları, YÖK formatlı özgeçmiş ve yayın listelerinin Personel Daire Başkanlığı'na posta ile ya da elden teslim edilmesi suretiyle yapılacaktır. Öğretim görevlisi başvuruları için detaylı bilgiye https:/yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/ adresinden ulaşılabilir. Tüm başvurular gizli tutulacaktır.


Tel: 444...