30 / 04 / 2024

Beykonak Evleri ne zaman teslim

Beykonak Evleri ne zaman teslim

Beykonak Evleri, EA İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projenin teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Boğaz'a bir de Beykonak Evleri'nde bakın!

Teslimlerinin 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Beykonak Evleri'nde oyun parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, kafe ve fitness center bulunuyor...

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda yükselen Yedi Mavi Evleri 1+1'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Taksitlerin 1.700 TL'den başladığı proje İstanbul Sancaktepe 'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Sefaköy'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Toya Moda Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe'de daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 300 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe Evleri ne zaman teslim edilecek?

Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim?

300 dönümlük arazi üzerinde inşa edilen Evora İstanbul Evleri Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Evora İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beykonak Evleri ne zaman teslim Haberi

Beykonak Evleri ne zaman teslim

Beykoz Beykonak Evleri teslim tarihinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Beykonak Evleri 54 adet daire ve 5 adet konaktan meydana geliyor. 


Toplamda 14 bin metrekare alan üzerine yayılan Beykoz Beykonak Evleri 'nde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks olacak şekilde tasarlandı. 


Beykonak Evleri projesinde sauna, parkları, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, hobi odası, kafe, fitness center, buhar odası ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor. 


Beykonak Evleri projesinde banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. Ayrıca projenin ödeme planı kapsamında kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor. 


Beykoz Beykonak Evleri teslim tarihi 2015 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Projede konutların fiyatları ise 832 bin...