28 / 04 / 2024

Beykonak Evleri resimleri

Beykonak Evleri resimleri

Beykonak Evleri projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 54 daire ve 6 konaktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Peki Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri'nden Tesla sürprizi!

Boğazın prestijli projesi Beykonak Evleri çevreci bir kampanyaya imza attı. Kampanya çerçevesinde 31 Mayıs’a kadar Beykonak Evleri’nden ev alan herkesi garajında 0 km TESLA otomobil bekliyor.

Bahçeşehir Atmaca Evleri resimleri!

Bahçeşehir Atmaca Evleri resimleri haberimizde yer alıyor. Atmaca Grup projesi Bahçeşehir Atmaca Evleri'nde fiyat listesi 750 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor...

Marmara Evleri resimleri!

35 konuttan oluşan ve 3 blok halinde yükselen Marmara Evleri İstanbul Avrupa Yakası 'nda Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Marmara Evleri resimleri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Lik Yapı Gürpınar Evleri resimleri!

Mimari çalışmaları hala devam eden Gürpınar Evleri, 4 blok halinde inşa ediliyor. Lik Yapı İnşaar tarafından hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 158 metrekare olarak tasarlandı. Lik Yapı Gürpınar Evleri resimleri haberimizde bulunuyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri resimleri!

Güneşli AB Yaşam Evleri resimleri haberimizde yer alıyor. 6 katlı 3 blok olarak hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kavacık Beykonak Evleri!

Beykonak Evleri İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'a bağlı Kavacık'ta inşa ediliyor. 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunan Kavacık Beykonak Evleri 'nin teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi.

Beykoz Beykonak Evleri fiyat!

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri 'nin teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi. Beykoz Beykonak Evleri fiyat listesi dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Beykoz Beykonak Evleri teslim!

Beykonak Evleri, EA İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Satışları devam eden projenin teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 54 daire ve 6 konaktan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Peki Beykonak Evleri nerede?

Beykonak Evleri satış ofisi!

Beykonak Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan projede daireler 832 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Beykonak Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Beykonak Evleri fiyatları ne kadar?

Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?

Beykonak Evleri projesi satışlarına "Artık sizin de Boğaz'ın en prestijli evlerinde oturmanızın vakti gelmedi mi?" sloganıyla devam ediyor. Projede fiyatlar 832 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri resimleri!

Sultanbeyli Selçuklu Evleri resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesinde yüzde 30 peşinat ödendikten sonra 36 ay vadelendirme imkanı sunuluyor...

Beykonak Evleri resimleri Haberi

Beykonak Evleri resimleri

EA İnşaat tarafından hayata geçirilen Beykonak Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Proje 54 adet daire ve 6 adet konaktan meydana geliyor. "Beykonak Evleri nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


İstanbul Beykoz'da inşa edilen Beykonak Evleri projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulduğu projede ayrıca firma bünyesinde de kredi kullanmak mümkün.


Beykonak Evleri projesinde sauna, parkları, hobi odası, açık yüzme havuzu, buhar odası, kafe, fitness center, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu bulunuyor.


2015 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan Beykonak Evleri projesinde dairelerin fiyatları 832 bin dolardan başlıyor ve 3 milyon 200 bin dolara kadar ulaşıyor.


14 bin meyrekare alan üzerinde inşa edilen Beykonak Evleri projesinde yer alan dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda...