01 / 05 / 2024

beykoz 2b hak sahipleri

beykoz 2b hak sahipleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Tapu Dağıtım ile Toplu Açılış Töreni'ne katılacak. 19 Mart günü gerçekleştirilecek tören belediye meydanında yapılacak

Beykoz’da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Beykoz Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Vatandaşlara evlerinden çıkmaları için 45 gün süre tanınırken, hak sahipleri duruma tepki gösterdi. 

Tarım arazileri ve 2B taşınmazlarının satış başvuruları için son 5 gün!

2B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satışı uygulamasından daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi için başvuru ve ödeme süresini 16 Aralık'a kadar uzatıldı. Başvurular için son 5 gün...

Bu yıl 788 bin hak sahibi tapusuna kavuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bu yıl 2B arazilerinin satışında, 788 bin hak sahibini tapularına kavuşturduklarını söyledi...

11 milyar TL'lik 2B arazisi satıldı!

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2B arazilerinin satışı kapsamında 748 bin hak sahibinin tapularını aldıklarını söyledi.

2B arazi ödemeleri için son gün!

2B arazileri için başvurular ve ödemeler bugün sona eriyor. 2018 Kasım ayı itibarıyla yaklaşık 534 bin taşınmaz 759 bin hak sahibine satıldı.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi'nde 2/B tebligatları dağıtılıyor!

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi 2/B tebligatları teslim ediliyor!

Beykoz’da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde bulunan100 hak sahibi tapularına kavuşuyor.

2B arazilerinde 748 bin hak sahibi tapusuna kavuştu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2B arazileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kurum, 2B arazilerinde 748 bin hak sahibinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Beykoz Çengeldere'de tapu sevinci!

Beykoz Çengeldere Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 140 ilçe sakini düzenlenen törenle tapularına kavuştu

Beykoz Baklacı’da tapu sevinci!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Baklacı Mahallesi’nde 2/B tapusunu almaya hak kazanan 100 ilçe sakini için düzenlenen törende tapuları bizzat teslim etti.

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Alibahadır Mahallesi'nde tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından Alibahadır Mahallesi’nde 2B tapusunu almaya hak kazanan 13 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2B arazilerine ruhsat müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Ümraniye'mizdeki 2B arazilerinin tapusunu hak sahiplerine teslim ettik. Pazartesi itibarıyla tapusu olan vatandaşlarımız belediyemize inşaat ruhsatları için müracaatlarını yapabilirler." diye konuştu.

beykoz 2b hak sahipleri Haberi

beykoz 2b hak sahipleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Tapu Dağıtım ile Toplu Açılış Töreni'ne katılacak. Tören 19 Mart Çarşamba günü saat 19.00'da belediye meydanında gerçekleştirilecek. 


Törende 2B sorununun çözülmesiyle hak sahiplerine tapuları verilecek ve beş yılda yapılan kültür merkezi, hizmet binaları, parklar ve birçok eserin açılışı gerçekleştirilecek.


Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; 2B sorununu biz çözeceğiz dedik, biz çözdük. 25 bine yakın ailemizin tapu sorunu sona erdi. Yaklaşık 120 bin kişi demektir bu. Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın İdris Güllüce’nin teşrifleriyle, hak sahiplerine tapularını dağıtacağız. Beykoz’un hayalini gerçekleştirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Çünkü bu sonuca ulaşmak için çok çalıştık, çok uğraştık. Ayrıca, beş yıl içerisinde halkımızın hizmetine sunduğumuz kültür merkezi, belediye hizmet binası, sosyal tesisler, parklar ve onlarca eserin de açılışını gerçekleştireceğiz....