07 / 05 / 2024

Beykoz Belediyesi 2019 bütçesi

Beykoz Belediyesi 2019 bütçesi

Beykoz Belediyesi Meclisi 465 Milyon Türk Lirası olarak belirlenen 2019 Yılı Mali Bütçesi’ni oy çokluğuyla kabul etti.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Çatalca Belediyesi Temmuz 2019 toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediyesi 2019 Yılı Temmuz Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Çatalca Belediyesi Meclis Salonu'nda yapıldı.

Beykoz Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Beykoz Belediye bünyesindeki 23 müdürlüğün 2018 yılı hizmet, yatırım ve çalışmalarını içeren faaliyet raporu, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen oturumda görüşülerek onaylandı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Meclis Üyelerine tanıtımı ve 2019'un ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Ümraniye Belediyesi 2019 bütçesi 550 milyon TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde masaya yatırımların Ümraniye Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi ittifakla meclisten geçti.

Beykoz Belediyesi'nin 2019 bütçesi 465 milyon TL!

Beykoz Belediyesi Meclisi 465 Milyon Türk Lirası olarak belirlenen 2019 Yılı Mali Bütçesi’ni oy çokluğuyla kabul etti.

Çekmeköy Belediyesi'nin 2019 bütçesi 270 milyon TL!

Çekmeköy Belediyesi 2019 Mali Yılı Bütçesi 270 Milyon Türk Lirası olarak belediye meclisinde oy çokluğu ile kabul edildi.

Beykoz Belediyesi 2019 bütçesi Haberi

Beykoz Belediyesi 2019 bütçesi

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye Meclisi 2019 Yılı Bütçesi ve 2019 Mali Yılı Performans Programını görüşmek üzere dün Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek başkanlığında bir araya gelen genel kurulda açılış ve yoklamadan sonra bir önceki toplantı tutanağı oy birliğiyle oylandı.

2019 Mali Yılı İdari Performans Programı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edilirken, 2019 Mali Yılı Gelir ve Giderini kapsayan bütçe tasarısı hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğuyla kabul edildi

2019 Yılı Mali Performans programına göre belediyenin müdürlük faaliyet giderlerinin maliyeti 264 milyon 955 bin Türk Lirası olarak belirlendi. Genel yönetim giderleri ise 200 milyon 45 bin Türk Lirası olmak üzere toplam kaynak ihtiyacı 465...