28 / 04 / 2024

Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının Meclis Üyelerine tanıtımı ve 2019'un ilk Belediye Meclis toplantısı yapıldı.



Kütahya Belediyesi 2019'un ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasını Meclis Üyeleri ve basın mensupları ile birlikte inceleyen Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesinde bu zamana kadar her müdürlüğün kendine iptidai bir arşivinin oluşturduğunu, yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi ile birlikte arşiv müdürlüğünün kurulacağını ve belediyenin tüm dokümanlarının modern bir arşivde toplanacağını belirtti.

Kütahya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasının modern, teknolojik ve Kütahyamıza yakışır tarihi izler taşıdığını söyleyen Başkan Saraçoğlu; "Belediye yeni hizmet binamız şehrimizdeki kamu binası anlayışını değiştirecek biçimde planlanmıştır. Yaklaşık 8 bin metrekarelik 220 araç kapasiteli otoparkı bulunan ve yaklaşık 13.500 m2lik oturum alanına sahiptir, dedi.

Kütahya Belediyesinin şuan ki hizmet binası ve farklı yerlerde toplam 27 birim müdürlüğünün olduğunu belirten Başkan Saraçoğlu; "Yeni Hizmet binamızın faaliyete geçmesi ile birlikte İtfaiye Müdürlüğümüz dışında tüm birim müdürlüklerimiz tek çatı altında toplanacak. Böylece tüm hemşehrilerimiz işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapabilecekler" dedi.

Başkan Saraçoğlu; "Yeni Hizmet Binası içerisinde sonradan kullanılması planlanan rezerv alanları ve dış mekanında özel çim alanları, gezinti yolları, özel çevre ve bina aydınlatmaları, bina girişinde süs havuzları ve saçakları, özel cephe kaplamaları ile mimari açıdan da estetiğe önem verilen binada hizmet verilmeye başlandığında idari, ticari, Sosyo-Kültürel gibi birimlerin tek çatı altında toplanması hedeflenmektedir. Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binamızın şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, diye konuştu.

İncelemelerden sonra Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binasında 2019 yılının ilk Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu Başkanlığında yaptı.

 


Geri Dön