18 / 05 / 2024

Beykoz Camı ürünleri

Beykoz Camı ürünleri

Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesi tarafından geliştirilen, “Beykoz Camcılığının Tarihi Mirasını Koruma ve Geleceğe Kazandırma Projesi” kapsamında yeni fikirler üretmek amacıyla, Beykozlu cam ustaları ve işadamları bir araya geldi.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Şok Market’te yeni yıl bereketi! Temizlik ürünleri yüzde 30’a varan indirimlerle! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Şok Market’te Haftanın Ürünleri Kataloğunda temizlik ürünlerine dev indirim yapıldı. Kireç önleyicinin 34 TL’ye, cam temizleyicinin 15 TL’ye, bulaşık makinesi parlatıcısının 24 TL’ye satılacağı indirim kataloğunda başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? İşte detaylar

ŞOK marketin 23 Kasım 2022 aktüel ürünleri belli oldu! İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

ŞOK marketin 23 Kasım 2022 aktüel ürünleri belli oldu. ŞOK’un bu haftaki kataloğunda Alpina 3’lü Cam Ankastre Set uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Alpina Ankastre fırın, ankastre cam ocak ve ankastre davlumbazdan oluşan 3’lü set 2.999 lira. İşte 23 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışta! Blender seti ve doğrayıcı fiyatları kaç TL? 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arzum şarjlı mutfak ürünleri satışa çıktı. Arzum Freestick Şarjlı El Blender Seti ve Freechopp Cam Hazneli Şarjlı Doğrayıcı fiyatları kaç Türk Lirası? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

BİM'de haftanın indirimli ürünleri belli oldu! İşte BİM aktüel ürünler 23 Nisan 2022 Cumartesi kataloğu

Bu hafta BİM'de ışıklı çocuk spor ayakkabından akıllı saate, derin dondurucudan cam set üstü ocağa, buharlı temizleyiciden çok amaçlı dolaba çok sayısa ürün uygun fiyatıyla raflarda. İşte, 23 Nisan BİM aktüel ürünleri fiyat listesi...

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dessa Otomotiv İnşaat Metal Cam Orman Ürünleri Kimya Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ayaş tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fsm 1453 İnşaat Turizm Reklam Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Gürbüz tarafından kuruldu.

Sumaylar İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumaylar İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Nusrettin Kurt tarafından kuruldu.

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Berber tarafından kuruldu.

Ertek Hafriyat Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Hafriyat Orman Ürünleri Otomotiv İnşaat ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülser Kemendi tarafından kuruldu. 

Tetina İnşaat Metal Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetina İnşaat Metal Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Seralp Kocaçakır tarafından kuruldu. 

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taçlar İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taçyıldız tarafından kuruldu. 

Beykoz Camı ürünleri Haberi

Beykoz Camı ürünleri

Camın bilinirliğini artırmayı, ilçedeki köklü camcılık geleneğini yeni ustalarla geleceğe taşımayı, Beykoz’un simgesi haline gelen camın gelişimini hedefleyen istişare toplantısına Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile ilçedeki cam atölyeleri temsilcileri, ustalar ve Cam Ocağı Vakfı yöneticileri katıldı.

Başkan Çelikbilek: “Cam, Bölge İnsanı İçin Nimet ve Emanettir”

Cam ustalarına hitaben yaptığı konuşmada, camla ilgili konuların kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Başkan Çelikbilek, “Cam işiyle ilgili beklentimiz yüksek, ancak biraz sabır ve gayret lazım. Cam bu bölgede oturan insan için nimet ve emanettir. Cama olan vefamızı göstermemiz gerekir.  Hayatınızın kazanç ve imkân noktasında camcılık, özellikle sizin hayatınızda çok yer tutuyor. Ben de camda çalışan bir babanın helal kazancıyla büyümüş bir insanım. Vefasızlık yapmak bize düşmez. Beykoz’u camla özdeşleştirecek her çalışmaya...