04 / 05 / 2024

Beykoz Elmalı okul projesi

Beykoz Elmalı okul projesi

Beykoz Belediyesi’nin eğitime verdiği destekle Elmalı Mahallesi’ndeki mevcut okul binasının yerine 8 derslikli, ana sınıfı da olan yeni bir okul kazandıracak. Okul binasında laboratuar, çok amaçlı salon ve atölye de yer alacak.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Beykoz Dereseki'ndeki ormanlık alanın konut alanına çevrilmesi mecliste!

İstanbul'un Beykoz ilçesindeki Elmalı, Dereseki bölgesinde bulunan ormanlık alanın konut alanına çevrilmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sütlü, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Beykoz Elmalı'da tapu sevinci!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Elmalı Mahallesi’nde bulunan 48 vatandaşa tapularını teslim etti.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Beykoz'daki 30 okul yenileniyor!

Her eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullara bir yıllık boya ve temizlik malzemesi temin eden Beykoz Belediyesi, okulların tamiri, bakımı ve fiziki ihtiyaçlarıyla da eğitime katkı sunuyor.

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Elmalı'daki orman arazisinde devam eden okul inşaatına suç duyurusu!

CHP Beykoz İlçe Örgütü, Elmalı’da özel orman arazisi içerisinde devam eden okul inşaatı ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Taştan’ın Beykoz Adliyesi önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasında yönetim kurulu ile meclis üyeleri de yer aldı.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Beykoz Elmalı’ya 8 derslikli yeni okul!

Beykoz Belediyesi’nin eğitime verdiği destekle Elmalı Mahallesi’ndeki mevcut okul binasının yerine 8 derslikli, ana sınıfı da olan yeni bir okul kazandıracak. Okul binasında laboratuar, çok amaçlı salon ve atölye de yer alacak.

Beykoz Elmalı okul projesi Haberi

Beykoz Elmalı okul projesi


Eğitim kenti olma yolunda emin ilerleyen Beykoz’da okul alanları artarken mevcut okullar da bir bir yenileniyor.  İstanbul Valiliği bünyesinde geliştirilen İSMEP projesiyle okulların deprem güçlendirme çalışmaları yürütülürken Beykoz Belediyesi ihtiyaç bulunan okulların yapımına destek veriyor.


Beykoz Belediyesi’nin eğitime verdiği destekle Elmalı Mahallesi’ndeki mevcut okul binasının yerine 8 derslikli, ana sınıfı da olan yeni bir okul kazandıracak. Okul binasında laboratuar, çok amaçlı salon ve atölye de yer alacak. Yeni yapılacak okulda engeli öğrencilerin erişimine uygun asansör ve tuvaletler de bulunacak.


Yapımı ve projesinin tamamı belediye bütçesinden karşılanacak olan okulla ilçemiz yep yeni ve bakımlı bir eğitim yuvasına daha kavuşacak. 



Beykoz...