29 / 04 / 2024

beykoz icra haberleri

beykoz icra haberleri

İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde yer alan villanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Villanın satışı Beykoz İcra Dairesi tarafından 19 Ağustos 2014 günü yapılacak.

Beykoz'da satılık gayrimenkul: 1 milyon 767 bin 350 TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan gayrimenkulun toplam bedeli 1 milyon 767 bin 350 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulun satışı Beykoz Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Beykoz'da satılık villa! 3 milyon 200 bin TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan villanın toplam bedeli 3 milyon 200 bin lira olarak belirlendi. Villanın satışı Beykoz icra dairesi tarafından yapılacak.

Beykoz'da satılık tarla: 1 milyon 149 bin 510 TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan tarlanın toplam bedeli 1 milyon 149 bin 510 TL olarak belirlendi. Tarlanın satışı Beykoz Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Beykoz'da satılık iş merkezi: 8 milyon 400 bin TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde yer alan iş merkezinin toplam bedeli 8 milyon 400 bin TL olarak belirlendi. İş merkezinin satışı Beykoz İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Okul müdürü, Beykoz Anadolu Lisesi'ni kiraya vermiş!

İstanbul'da bulunan Beykoz Anadolu Lisesi’ne dün icra ekipleri gitti. Sebebi ise okulun eski müdürünün, okulun iki katın kiraya vermesi.

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Acarkent Sitesi'nde 6 milyon TL'ye satılık villa!

Acarkent Sitesi'nde yer alan 600.00 metrekarelik kullanım alanına sahip olan n villa Beykoz icra Dairesi tarafından 18 Mart 2015 günü saat 15:00 ile 15:10 arası ihale ediliyor.

Acarkent Sitesi'nde icradan 3.5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Beykoz İlçesi'nde Acarkent Sitesi'nde yer alan villa Beykoz icra Dairesi tarafından 3 milyon 500 bin TL bedelle satılıyor. Villanın ihalesi 12 Ocak 2015 günü yapılacak.

Acarkent Sitesi'nde 3 milyon 500 bin TL'ye satılık villa!

Acarkent Sitesi'nde yer alan 785 metrekarelik kullanım alanına sahip olan villa Beykoz icra Dairesi tarafından 10 Ekim 2014 günü saat 15:00'da ihaleye çıkıyor.

Beykoz'da satılık villa! 3 milyon 200 bin TL!

İstanbul İli Beykoz İlçesi' nde yer alan villanın toplam bedeli 3 milyon 200 bin lira olarak belirlendi. Villanın satışı Beykoz icra dairesi tarafından yapılacak.

Beykoz İcra Müdürlüğü'nden 2.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Beykoz Çavuşbaşı Köyü Molla Çiftliği Mevkii'de yer alan villa 2 mlyon 700 bin TL'den açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Beykoz İcra Müdürlüğü'nden satılık 3 konut ve bir arsa! 3 milyon 516 bin TL'ye!

Beykoz İcra Müdürlüğü Göksu Mahallesi Nişangah Caddesi üzerindeki aynı ada içinde yer alan üç konut ve bir arsayı satışa çıkardı

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın Beykoz'daki yalısı için dava açtı!

Öztay Tekstil, Necmettin Erbakan'ın çocukları arasındaki miras kavgasında öne çıkan Beykoz'daki yalı için dava açtı. Yalının hileli bir şekilde Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz'ün üzerine geçirildiği iddiasıyla açılan davada mahkeme tapuya ‘davalıdır' şer

Beykoz'un 1/1000'lik Boğaziçi alanı gerigörünüm ve etkilenme bölgesi imar planı askıda!

Beykoz Belediye Başkanlığı, 1/1000 Ölçekli Beykoz Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı'nı askıya çıkardı

Beykoz Çayırı'na kısmi kurtuluş geliyor!

Beykoz Küçüksu Çayırı'nı bir bölümü tekrar esik günlerine döndürülecek. Beykoz Belediyesi kendisine ait kısmı yeniden halka açmak için çitleri yıktı. Ancak Marmara Üniversitesi'ne ait bölümün akibeti belirsiz…

Beykoz Paşabahçe Devlet Hastanesi depreme karşı güçlendirildi!

Beykoz ve çevre ilçelere hizmet veren hastane, 25 bin 732 metrekare kapalı alana sahip. 137 yatakla hastalarına hizmet veren Beykoz Paşabahçe Devlet Hastanesi'nde 11 adet ameliyathane bulunuyor

beykoz icra haberleri Haberi

beykoz icra haberleri
İstanbul İli Beykoz İlçesi'nde yer alan villanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi. Villanın satışı açık arttırma suretiyle 19 Ağustos 2014 günü saat 15:00'de Beykoz İcra Dairesi tarafından yapılacak. 
İlanın detayları için