16 / 05 / 2024

Beykoz Kent Konseyine seçilen isimler kimler

Beykoz Kent Konseyine seçilen isimler kimler

Beykoz Kent Konseyi 3. Genel Kurulu ile yeni dönem çalışmalarına başladı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Kent Konseyi Başkanı olurken yeni yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grupları da belirlendi.

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı kuruluyor!

Beykoz, Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı (Elmalı Kent Ormanı)' yla, İstanbulluların şehrin merkezinde nefes alıp dinlenebilecekleri 8 milyon m2’lik devasa park alanına ev sahipliği yapacak.

Riva Kanal Projesi ile turizmde büyük atılım gerçekleştireceğiz!

Beykoz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Recep Yaman ve Yönetim Kurulu üyeleri, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Başkan Çelikbilek ziyarette Alibahadır’da gençlik kampı kuracakları müjdesini verdi.

Beykoz Kent Konseyi'nde yeni projeler sunuldu!

Beykoz Kent Konseyi'nin 2015 yılı 1. Olağan Genel Kurul Toplantıs Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kent Konseyi’ni oluşturan 7 çalışma grubunun kendilerini tanıttığı toplantıda ilçeye dair yeni projeler de sunuldu.

Beykoz'a Çubuklu Kent Meydanı geliyor!

Beykoz’un en büyük ve en kapsamlı çevre ve meydan düzenleme projesi Çubuklu’da hayata geçiyor. İşte Çubuklu İskelesi’nden İSKİ arıtma tesisine kadar olan 214 bin 947 metrekarelik alana kurulacak Çubuklu Kent Meydanı'nın ilk görselleri...

Beykoz Kent Konseyi 3. Dönem üyeleri belli oldu!

Beykoz Kent Konseyi 3. Genel Kurulu ile yeni dönem çalışmalarına başladı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, Kent Konseyi Başkanı olurken yeni yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grupları da belirlendi.

Kent Konseyi kimlerden oluşur?

Kent ile ilgili sorunlarının konuşulup çözümlerin üretildiği kent konseyi kimlerden oluşur? Kent Konseyine kimler üye olabilir? İşte Kent Konseyi Yönetmeliği kapsamında yer alan yasal hükümler...

Beykoz'da Elmalı Kent Orman Projesi hayata geçirilecek!

İstanbul Beykoz'da Elmalı Kent Orman Projesi kapsamında 8 milyon metrekarelik park alanı inşa edilecek...

Beykoz Belediyesi'nden Çevre ve Alt Yapı Projeleri yarışması!

Beykoz’un gelişen turizm, eğitim, spor ve kültür kenti vizyonuna ilçe sakinlerinin katılımını sağlamayı ve ilçeyi içinde yaşayan paydaşlarıyla birlikte güzelleştirmeyi, kent hizmetlerine yeni yaklaşımlar getirmeyi hedefleyen Beykoz Belediyesi ödüllü “Bir

İBB Başkanı Topbaş Beykoz'da kültür merkezinin açılışını yaptı!

Beykoz'un kent dokusuna uygun bir şekilde yenilenen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafında hizmete açıldı

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'ndeki villa inşaatı ihalesi iptal edildi

TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılan Kuzey Ankara Kent Girişi'ndeki villa inşaatı ihalesi iptal edildi

Beykoz Kent Konseyine seçilen isimler kimler Haberi

Beykoz Kent Konseyine seçilen isimler kimler

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan olağan genel kurulda, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu Beykoz Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu. İstiklal Marşı’nın okunduğu programda öncelikle pan oylamaya sunuldu.


Beykoz Kent Konseyi 3. dönem birinci genel kurulun ardından yeni dönem çalışmalarına başladı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu genel kurulda yapılan seçimle Kent Konseyi Başkanı oldu, toplantıda yeni dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyeleri ve çalışma grupları da belirlendi. 


Divanda Emin Yavuz, Abdullah Yümsel ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Çakır yer aldı. Ardından iki dönem Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Nevin Çalışkan konsey tarafından bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi.


Muharrem Kaşıtoğlu: “Kent Konseyleri belediyelere yön veriyor”


Genel kuruldaki konuşmasında konseylerin misyonuna değinen Muharrem Kaşıtoğlu, “Kent konseylerinin en...