02 / 05 / 2024

Beykoz Mahmut Şevketpaşa Mahallesi

Beykoz Mahmut Şevketpaşa Mahallesi

Beykoz Belediyesi arsa ihalesi 2 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 09.15'te Beykoz Belediye Başkanlığı binasındaki Encümen Odasında, Belediye Encümeni'nce 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacak

Deprem bölgesi için telafi eğitimler ne zaman başlayacak? Hangi şehirler için telafi eğitimler verilecek?

6 Şubat günü meydana gelen depremde etkilenen 10 ildeki öğrenciler için uygulanacak telafi programına ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklamalarda bulundu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

Akiş GYO'dan Beykoz ve Caddebostan'a yeni proje!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy,  şirketin faaliyetlerini ve 2021 hedeflerini anlattı. Durusoy, Beykoz ve Caddebostan'da hayata geçirecekleri projelerin detaylarını paylaştı...

Beykoz'daki tarım alanları imara mı açılıyor?

İstanbul Beykoz'da 111 bin metrekarelik tarım alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından imara açılacak. Söz konusu alanda AVM, otel, çarşı finans kurumu gibi ticari birimler inşa edilebilecek.

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beykoz Korusu Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun iştirak firması HSN Kentsel Dönüşüm, arsa yatırımları ve proje geliştirme çalışmalarında düğmeye bastı. Firmanın hayata geçirmeyi planladığı ilk proje İstanbul’un parlayan yıldızı Beykoz’da inşa edilecek...

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Nef'ten Beykoz ve Bodrum'a yeni proje!

Eylül ayında Nef Çekmeköy projesinde 3. Etap satışlarına başlayacak Nef, İstanbul’da biri Beykoz biri Bodrum iki yeni proje için de çalışmalara başladı.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi açıldı! 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Beykoz Mahmut Şevketpaşa Mahallesi Haberi

Beykoz Mahmut Şevketpaşa Mahallesi

Beykoz Belediyesi, Beykoz Mahmut Şevketpaşa Mahallesi, 3 pafta, 341 parseldeki yunak yerini satışa çıkarıyor. 1/1000 ölçekli İmar Planı bulunan alan 3. derece doğal sit alanında kalıyor.


Tarım dışı amaçla kullanılabilen arsanın toplam yüzölçümü 14.375 metrekare olarak belirlendi.İhale 2 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 09.15'te Beykoz Belediye Başkanlığı binasında.


İhale ilanı:


MADDE 1- Yukarıda özellikleri belirtilen Beykoz Belediyesi mülkiyetindeki taşınmaz yapılacak ihale ile satılacaktır. İhale 02/EYLÜL/2015 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat 09.15’de Gümüşsuyu Mahallesi,Kelle İbrahim Caddesi No:43 adresindeki Beykoz Belediye Başkanlığı binasındaki Encümen Odasında, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır.


MADDE 2- İhale Şartname Bedeli ve Satış Yeri: Beykoz Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 1000,00 TL karşılığında satın alınabilir


MADDE 3- İhaleye katılabilecekler: Söz konusu...