17 / 05 / 2024

Beykoz Ortaçeşme tapu teslimi

Beykoz Ortaçeşme tapu teslimi

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO Beykoz projesi başlıyor! Beykoz'a 776 konutluk yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için start verdi. Söz konusu projede 776 konuta yer verilecek. İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi detayları...

Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Beykoz projesi nerede? Emlak Konut GYO Beykoz projesinde kaç konut var? İşte Emlak Konut GYO Beykoz projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Beykoz'a 776 konutluk yeni proje! Dev proje için düğmeye basıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Orta Çeşme projesi için düğmeye bastı. Projede 776 konut yer alacak.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. On Çeşme Meydan Şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çeşme'de yazlık ev sahiplerine Yunanistan vizesi kolaylığı!

Yunanistan İzmir Başkonsolosu Argyro Papoulia, Çeşme'de yazlık ev satın alan tapu sahiplerine vize kolaylığı sağlanacağını müjdeledi.

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da mülkiyet bitti sıra imara geldi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar ve mülkiyet konularında bilgilendirdiği toplantıların 13.sünü Ortaçeşme'de gerçekleştirdi.

TOFD Beykoz Şubesi'nin ısı yalıtımı tamamlandı!

Anadolu Yakası ve Beykoz'da yaşayan omurilik felçlilerine sağlık, mesleki, ekonomik, sosyal, kültürel ve hukuki alanlarda hizmet veren TOFD Derneği’nin Ortaçeşme’de bulunan merkezi ısı yalıtımı yapılarak kış ayları için hazır hale getirildi.

Cennetçeşme'ye kentsel dönüşüm piyangosu!

Cennetçeşme'de evi ve arazisi bulunanlara Bakanlık tarafından tapu verilecek. Bakanlığın Cennetçeşme'ye özel bir kentsel dönüşüm uygulaması başlattığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican "İzmir'in başına talih kuşu kondu" dedi

Corendon Turizm Grubu, Çeşme'de iki otel açtı!

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Çeşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı

Tolga Çevik Çeşme'den 750 bin TL'ye villa aldı!

Eşi Özge Çevik ile 5 gündür Çeşme Alaçatı'da olan Tolga Çevik, Yeni Mecidiye Mahallesi'nden 750 bin TL'ye havuzlu, bahçeli villa aldı. Çift tapu işlemlerinden sonra İstanbul'a döndü...

Beykoz Belediyesi İBB'den devr aldığı parsellerin tapu satışına başlıyor!

Beykoz Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devr aldığı parsellerin kullanıcılarına satışı başlıyor. Çubuklu, Çiğdem, Ortaçeşme, Tokatköy, Çamlıbahçe semtlerinde tapularına kavuşacak ilçe sakinleri için bilgilendirme toplantıları düzenleniyor..

Beykoz Ortaçeşme tapu teslimi Haberi

Beykoz Ortaçeşme tapu teslimi

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan 53 ilçe sakini için tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beykoz Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Başkan Çelikbilek: “İlçe sakinlerimize hayırlı olsun”

Tapu dağıtım töreninde açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilçe sakinlerinin mutluluğu ve refahı için emek verdiklerini dile getirerek: "2B tapularını henüz almamış, almaya hak kazanmış ilçe sakinlerimizin tapularını hazırladık ve kendilerine vermek üzere burada toplandık. Emek verdik. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.  Yapılan konuşmaların ardından tapular hak sahiplerine teslim...