28 / 04 / 2024

beykoz park projeleri

beykoz park projeleri

Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. Meyve Bahçesi’nde ağaçların arasında piknik ve oturma alanları, çocuk parkları, spor ve aktivite alanları yer alacak.

Beykoz’dan Hilvan’a Kardeşlik Parkı!

Beykoz Belediyesi kardeş olduğu Şanlıurfa’nın Hilvan'da bir park inşa ederek güzel bir dayanışma ve kardeşlik örneği sergiledi. Beykoz ve Hilvan belediye başkanlarının katılımıyla açılışı yapılan parka en çok da coşkuyla alanı dolduran çocuklar sevindi...

46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Envoy Gayrimenkul'den İstanbul'un gözde lokasyonu Beykoz'da 4 yeni proje geliyor. İşte 46 karede Envoy Beykoz projeleri! 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Beykoz'un yeni imar planı Türkiye’ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Beykoz’un imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında Ankara'da çıkarma yaptı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Beykoz'un imar planı değişecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Av. Kemal Kaya, Beykoz’da hayata geçireceği plan ve projeleri anlattı. Vizyonunu, “Beykoz’da bir şey değişecek, her şey değişecek” başlığıyla açıklayan Avukat Kemal Kaya, bölgenin yeniden imar edileceğini söyledi.

Beykoz'da markalı 4 konut projesi!

Konut tercihini Beykoz'da yana kullananlar ilçeyi tarihi güzellikleri, ulaşım imkanları ve denize yakınlığı sebebiyle tercih ediyor. Peki bölgede ön plana çıkan markalı konut projeleri neler? İşte cevabı...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

beykoz park projeleri Haberi

beykoz park projeleri


Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. 14 farklı türden 950 meyve ağacının yer alacağı alanda ziyaretçiler mevsim meyvelerini dalından koparıp yemenin keyfini yaşayacak. 


Beykoz’un köylerinin mahalle statüsüne kavuşmasıyla ilçenin doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkaran hizmetler de bir bir hayata geçiyor. Yem yeşil doğası, piknik alanları ve hayvancılığı ünlü Paşamandıra artık güzelliklerini Beykoz Belediyesi’nin kuracağı Meyve Bahçesi’nde paylaşacak.


İlk fidanlar Kasımda dikilecek


Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da Meyve Bahçesi kurmak için arazideki çalışmalarına başladı. Çevre duvar yapımının sürdüğü alanda fidanlar Kasım ayında toprakla buluşacak. Bahçeye ilçenin doğal dokusuna uygun olarak elma, armut, nar, ceviz, kiraz, kayısı, karayemiş, incir, erik,  kivi, şeftali, ayva, üzüm, ruscus olmak üzere 14 türden 950 meyve ağacı dikilecek.


Mahalle’den geçen Kavaklıdere’nin kenarında hazırlanacak olan Meyve Bahçesi’nde...