24 / 07 / 2024

beykoz satılık yalı

beykoz satılık yalı

İnönü Ailesi'ne ait Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki tarihi yalı icradan satışa çıkarıldı. 4 kattan meydana gelen ve boğaz kenarında yer alan yalının değeri 7 milyon 600 bin lira...

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

İstanbul Boğazı’nın iki yakasında yer alan 40'tan fazla yalı satılık durumda. Son dönemde daha çok ‘Baba yalı’ denilen fiyatı 100 milyon dolara kadar yükselen üst segment ile ‘yalıcık’ denilen fiyatı 6-16 milyon dolar arasında değişen alt segment yalılar satış bekliyor. İşte detaylar...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Beykoz'daki satılık yalılar sahiplerini bekliyor!

İstanbul'un sahil bölgelerinden Beykoz'da yalı piyasasında canlılık yaşanıyor. Bu sene 85 satılık yalı ilanı bulunuyor. Yalıların fiyatı 3 milyon TL'den başlıyor.

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Dünyanın en pahalı satılık evleri!

Dünyanın dört bir yanında yüz milyonlarca dolarlık evler satılığa çıkıyor. Bazı evler fiyatları nedeniyle 3-4 yılda alıcı bulabiliyor. İstanbul'daki Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı'da dünyadaki en pahalı satılık evler listesinde yer aldı.

İstanbul'un satılık 250 köşkü!

Saraylar, yalılar, köşkler... İstanbul’da bulunan tarihi eser niteliğindeki 34 bin köşkün 250’si satılık.

Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz'da Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları ne kadar?

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Beycozy Beykoz satılık daire!

Beycozy Beykoz 15 villadan meydana geliyor. Projede daire genişlikleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.  Beycozy Beykoz satılık daireler 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mesa Çubuklu 28 satılık!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Beykoz Mesa Çubuklu 28 projesi 81 adet daireden meydana geliyor. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.

beykoz satılık yalı Haberi

beykoz satılık yalı


Erdal İnönü'nün Eşi Sevinç İnönü'ye ait olan 450 metrekarelik bahçe, zemin ve iki normal olmak üzere toplam 4 kattan oluşan Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki 100 yıllık yalı icradan satışa çıkarıldı.Yalının değeri 7 milyon 600 bin lira olarak belirtildi. İlk satış günü 20 Haziran 2013, ikinci satış günü ise 15 Temmuz 2013 olarak açıklanan yalı, Beykoz İcra Müdürlüğü tarafından açık artırma usulü satılacak.


İlanın tam metni şu şekilde: 




T.C. BEYKOZ İCRA  DAİRESİ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK  ARTIRMA İLANI

2010/3997 TLMT


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NOLU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İSTANBUL il, BEYKOZ İlçe, 61 Ada No, 1 Parsel No, Beykoz ilçesi Anadoluhisarı mah. Toplarönü mevkii 10 pafta, 61 ada, 1 parsel sayılı 450,08 m2...