18 / 05 / 2024

beykoz temizlik binası

beykoz temizlik binası

Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 2 katlı yeni hizmet binasında idari bölümler, veteriner kliniği ve yüklenici firmalar yer alacak.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Beykoz'da imar affı yeniden başlamalı!

Beykoz'da birçok vatandaş imar barışından faydalanamadı. Yapı Kayıt Belgesi çıkaramayan vatandaşların binası yok hükmünde olduğundan hiçbir işlem yapamıyor. Vatandaşlar imar affının yeniden başlatılmasını istiyor...

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinerler İnşaat Metal Makina Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Berber tarafından kuruldu.

Doğahan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Temizlik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğahan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Temizlik Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çalık tarafından kuruldu.

Şişli'deki Şetat Ticaret Merkezi binası 140 milyon TL'ye satılıyor!

Beykoz 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Şişli Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Şetat Ticaret Merkezi binasını 140 milyon TL'ye satışa çıkardı...

İSKİ’den Beykoz’a yeni hizmet binası!

Beykozluların modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve daha etkin bir biçimde faydalanabileceği yeni İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü törenle hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Kaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

xKaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Özçelik tarafından kuruldu.

Yozgat Belediyesi yeni binasına taşınıyor!

Yozgat Belediyesi'nin yeni hizmet binasına taşınma işlemi başladı. Taşınma işlemlerinin tamamlanacağı binada bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Beykoz Belediyesi'nden Selim’e yeni hizmet binası!

Beykoz Belediyesi’nin kardeş şehri olan Kars’ın Selim ilçesinde inşa ettiği Selim Belediyesi Hizmet Binası ve Yücel Çelikbilek Kültür Merkezi açıldı.

Beykoz belediye meclis binası yükseliyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern tasarımla inşaatına başladığı meclis binasında 2. kata ulaşıldı.

beykoz temizlik binası Haberi

beykoz temizlik binası

Beykoz’a Modern Temizlik İçin Modern Bina 


Beykoz’da örnek temizlik hizmetleri sunan Beykoz Belediyesi, Rüzgarlıbahçe’de yapımını tamamladığı Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmet binasını törenle açtı. 


Yeni hizmet binasının açılışına Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcıları Hanefi Dilmaç, Salim Öztürk, Muharrem Kaşıtoğlu, meclis üyeleri, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, başkan danışmanları, Muhtarlar Birliği Dernek Başkanı Hüseyin Kolcu, ilçedeki STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. 


Başkan Çelikbilek: “Temizlik Alanında Öncü Hizmetlerimiz Devam Edecek” 

Açılışı yapılan binanın, temizlik hizmetlerinin verileceği güzel bir mekân olduğunu belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Allah hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. İnşallah kazasız belasız, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde Beykozlu hemşerilerimize çok güzel hizmetler yapacağız. Temizlik bizim için önemli bir...